мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.198
- Поени од реакции
- 23.729
So, na drugarkati sestramu mu kazvalaТочно е, не прашвај од кај знам
So, na drugarkati sestramu mu kazvalaТочно е, не прашвај од кај знам
Брачеда еSo, na drugarkati sestramu mu kazvala
Pretpostavuvav deka ne se raboti za licno iskustvo. Licna si, ne velam ne ali ne do tolku licnaБрачеда е
Vlade duso, dosta I se udvaras na @cholismo ...daj trgaj u akcija, ke ostareme cekajki te..Pretpostavuvav deka ne se raboti za licno iskustvo. Licna si, ne velam ne ali ne do tolku licna
Ova objasnuva se vo vrska so tebe.Nemam bugarski
моми нема таму само чупиња : )Кажи си од која Битолска мома имаш корпа јадено, не се срами
Автоматски споено мислење:
Точно е, не прашвај од кај знам
Sto toa, deka ne sum bugar ?Ova objasnuva se vo vrska so tebe.
Јас ги имам приметено оние самопрогласените верници што викаат - Господ грев да не ми пише, ама ... и треснуваат некоја работа што е глупа и покварена онака да ти текне, а камоли да ја кажеш пред некој."jas sum hristijanka, drn drn, love n understanding"
patetikaЈас ги имам приметено оние самопрогласените верници што викаат - Господ грев да не ми пише, ама ... и треснуваат некоја работа што е глупа и покварена онака да ти текне, а камоли да ја кажеш пред некој.
Лицемерие тешко, и онака ништо пред Ама не се важи во било која реченица.
Nekolku baba, Nekolku.Кажи си од која Битолска мома имаш корпа јадено, не се срами
red flag za tebe bugarskite....Sto toa, deka ne sum bugar ?
za mene u azija koga nekoja ke kaze deka e GOD FEARING... toj koncept use ne im go sfakam. ili ako e BORN AGAIN CHRISTIAN ili MORMON.... religiozni tupacisi stoat site raboti so bea pisani prethodno, amaa
you didnt see this one coming
crveno zname mi e ako uz muabet pocne
"jas sum hristijanka, drn drn, love n understanding"
ne mi e faktor koja religija e, ama koga pocne da se pretstavuva so toa, odma alarm
dve vakvi mi se pogodia, ispadnaa gnidi lazlivi skapani. mal sample size e, ama so e sigurno sigurno
Nema vrska toa, ic ne mi se red flag. Tuka tehnicki problemi ima. Ne mi se odi Treleborg, bas mi e ok tuka.red flag za tebe bugarskite....