Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.393
Ајде сега кога ќе имаш време објасни го болдираното. Не заради мене. Заради интересното четиво, заради жените (претежно) кои ќе се закачат за генерализацијата, заради сите нас шо ни се чита суредена и организирана мисла, стокмена и со сите салтанати.
Ако не те мрзи секако...
Постот ми е во глава одамна ама треба да седнам да го доструктуирам и да го напишам за што ќе ми требаат неколку саата. Таму ќе биде објаснето се, како се однесуваат жените, зошто се однесуваат така, кои им се драјвери што ги водат во животот, зошто баш тие им се драјвери, каде мажите грешат најмногу и зошто цело време викаат дека не ги разбираат жените и дека им се комплексни за сфаќање небаре правиме муабет за мозокот на Стивен Хокинг или Магнус Карлсен а не на Цвета што работи шалтеруша во јавна администрација. Се тоа ќе биде разглобено на долго и широко и може ќе биде и над 18000 карактери колку што е дозволено во еден пост да има. За сега како увертира доволно е да го прочиташ ова:

• Ми се допаѓа
Reactions: 831

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.510
Поени од реакции
2.192
Imam primeteno deka na maskite im smeta i tipot na rabotata,eve imam drugarka mlada a Cistacka e i a ke pocne da iskaca so tip koa ke doznae sto raboti i go snemuva
Тешки глупости. Си онакваа онаквото и мажите, постојат и многу такви за жал. Се додека работата е чесна не го глеам проблемот.

Kajgana Shop

На врв Bottom