Надвор е ладно, темно и нема луѓе. Се е тивко и паѓа снег, а ја дома у топличко со чаша топло капучино гледам низ пенџер како паѓа снегот под бандерата што свети ...
А кога ќе излезеш надвор, облечена со 100 партали на тебе, носот се сцрвенил и снегот крца под нозете...
Се занесов... Баш сакам сеа да е зима... И да си го славам роденденот ...
Najmnogu sakam prolet..togas vremeto e ubavo , a ne e tolku toplo kako vo leto ( ne deka leto ne sakam ) ,esenta mi e nekako romanticna ..a zima sakam samo zatoa sto togas mi e rodenden i ima nekoi taka povazni praznici..inaku ic ne sakam ladno..brrrr:smir:
Pa proletta mi se dopaga poveke zosto ne e toplo kolku vo leto a da ne zboram za ova leto sega so +45 stepeni..
Isto taka i esenta mi e ubava...Ne e ladno kolku vo zima i ne treba bas neso mnogu salovi i rakavici da se nosat ( za kogo kako) i onaka vrne siten dozd(zavisi kako koga) a zimata pa i taka i taka samo so mrazam deka e mn ladno i treba da se nosat kapi salovi rakavici debeli jakni itn..
Site se ok ali poveke mi se svigaat prolet i esen :helou:
За лето сум гласала на времето... Грешка. Се` што сакам од летото е август. Од август па натаму, до Нова година ми е омилениот перод од годината. Значи крај на лето - есен - зима... Или кратко и јасно - зима. Ладно, листови, дожд, снег... И то.
гласав за лето најмногу дека обожавам сонце.ко ќе имат сонце се осеќам поубо,среќно,расположено, а најмалце сакам есен зш е обратно од ова шо го кажав,и нејдепресивниот месец ми е ноември (фала Богу шо помина!)иако и сега не ми е баш нај,нај.ама јбг
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.