Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позадиspooky напиша::poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...pearl напиша:Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... jea:
Си знае тој кој е. Еве едно цмокче за него :fks:StormAngel напиша:пеарл, кој ти е бумбарче? :roll:
и судот вели 2 до 5 „зад решетки„ ...суги напиша:Нема гајле, денес прво ц*цки после заби им растат...
pearl pa ako e mashko a patentot mu e od pozadi togash ce si staveshe nekoj komentar za nekoj fraer valjda ??? ili so znam ce probashe da im se pridruzi na prijatelite na KOCO od CUMU a nemashe da bide tuka i ... :poos: :poos: :poos:pearl напиша:Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позадиspooky напиша::poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...pearl напиша:Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... jea:
Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock: