Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
pa neznam koj bi ebel od forumov no sekako deka ima nekolku devojki koi stvarno me intrigira da gi proveram kakvi se vo krevet i da im ja zemam merkata no sepak mislam deka povekjeto od niv (zhenski) samo zborat i nikogash tie nema nishto da napravat :) :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Na kraj sepak ke ispadne onaa starata ubava narodna pogovorka: "Chutisi i matisi" :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мирна вода брег рони, нели Еко, пријателе стар.
Кротко јагне од две офффци цица.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Не не' видела штранга во живо. Се манекени сме кајганраиве машки. :D :D :D :D 8) 8) 8)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Eh, taka odi toa..... toa shto ne go ima videno.... ne moze da ja "povredi" (staviv navodnici poshto zamislata e za "blaga" povreda :wink: ) .... :pos:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Toreador напиша:
Не не' видела штранга во живо. Се манекени сме кајганраиве машки. :D :D :D :D 8) 8) 8)
ke ve vidam zimuska koga ke dojdam i sigurna sum deka ke go promenam mislenjeto :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Anonymus1 напиша:
...no sepak mislam deka povekjeto od niv (zhenski) samo zborat i nikogash tie nema nishto da napravat :) :wink:
Ова го пиша колку да ги „испровоцираш“ и да ти „покажат“ они на тебе? :pos:
Не друже, не наседнуваат кајганиците на такви финти! :wink:

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Skoro sekoas vo zivotot se vodam po pogovorki... taka da i ovoj pat nema da napravam iskluchok.Sledejki ja onaa "Od biracha nema jebacha" ja bi gi overil site cuci od forumof :).Tolku od mene... a na koj mu smeta... ima pravo da se luti :twisted:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
definitivno divine i Tha_BItch divine ima ima mnogu sexy avatar (mnogu me pali a THa_bitch iako e malechka lol malechka samo 16 izgleda avion
iskrajno i dvete se :love1::love1::love1:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
dajdo напиша:
definitivno divine i Tha_BItch divine ima ima mnogu sexy avatar (mnogu me pali a THa_bitch iako e malechka lol malechka samo 16 izgleda avion
Би ја легнал само поради аватарот?
Не си ја видел на слика? : )

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Мистичен напиша:
Би ја легнал само поради аватарот?
Не си ја видел на слика? : )
Он би ја легнал и ради никот, ама нејќе да признае! :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
16 години...ммммм...се возбуди педоофилот во мене. Да Бич, идај вамо, а може и сестра ти, онака трисом да си прајме и на лице место да ви кажам која појче ја биваТ у секс.

Бај д веј, стварно, која од вас две појќе ја бива? гарант сте споредуеле искуства. Онака, спортски. ко ние шо навремето си ги мерефне куројте!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
dajdo напиша:
Што се однесува на мојот дел ... изглед и аватар вара Дајдо, не летај:ne:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom