Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.223
- Поени од реакции
- 34.513
Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
:arrow: Acid
a zs ? najsladok e !
Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
a zs ? najsladok e !
Pa si vrajkam za da mi vratish pak .. i jas pak da ti vratam i taka da ostanime .. i da nemash vreme za onii pod mojevo imeAcid напиша:Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
a zs ? najsladok e !
Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:[dadox напиша:]pearl pa ako e mashko a patentot mu e od pozadi togash ce si staveshe nekoj komentar za nekoj fraer valjda ??? ili so znam ce probashe da im se pridruzi na prijatelite na KOCO od CUMU a nemashe da bide tuka i ... :poos: :poos: :poos:pearl напиша:Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позадиspooky напиша::poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...pearl напиша:Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... jea:
rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:
Не се секирај, разбрана си! :wink:pearl напиша:Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:
Pa kako!? Maci jaka pichka e, zarem taka mislish ke go ostaam?Toreador напиша:rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:
Tesekkür ederim :wink:spooky напиша:Не се секирај, разбрана си! :wink:pearl напиша:Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:
Нема да те мачиме цел штафелај да качуваш
А ако испадне дека е за сукња работата... па дај ќе го превоспитаме детето, само да бидне
Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил...Garfield напиша:Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.
No commentVeGaS напиша:Pa kako!? Maci jaka dunda e, zarem taka mislish ke go ostaam?Toreador напиша:rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:
:baeh:
Мислев на све женцко бе Спуки, аман и ти сеа, ми вадиш муабети !spooky напиша:Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил...Garfield напиша:Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.