Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.231
- Поени од реакции
- 34.532
Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
:arrow: Acid
![]()
a zs ? najsladok e !

Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
![]()
a zs ? najsladok e !
Pa si vrajkam za da mi vratish pak .. i jas pak da ti vratamAcid напиша:Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга?Sandra напиша:Orginalna, ke si kazham eden.
![]()
a zs ? najsladok e !![]()
Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:[dadox напиша:]pearl pa ako e mashko a patentot mu e od pozadi togash ce si staveshe nekoj komentar za nekoj fraer valjda ??? ili so znam ce probashe da im se pridruzi na prijatelite na KOCO od CUMU a nemashe da bide tuka i ... :poos: :poos: :poos:pearl напиша:Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позадиspooky напиша::poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...pearl напиша:Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња![]()
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури ....jea:
![]()
![]()
rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
Не се секирај, разбрана си! :wink:pearl напиша:Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:
Pa kako!? Maci jaka pichka e, zarem taka mislish ke go ostaam?Toreador напиша:rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
Tesekkür ederimspooky напиша:Не се секирај, разбрана си! :wink:pearl напиша:Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:
Нема да те мачиме цел штафелај да качуваш![]()
![]()
А ако испадне дека е за сукња работата... па дај ќе го превоспитаме детето, само да бидне![]()
Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил...Garfield напиша:Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.
No commentVeGaS напиша:Pa kako!? Maci jaka dunda e, zarem taka mislish ke go ostaam?Toreador напиша:rece deka si sakal da smenish pozicii. ziti sve,.....VeGaS напиша:Shto pa mene fala, ne rekov jas deka sakam da te onaduvamToreador напиша:Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:baeh:
Мислев на све женцко бе Спуки, аман и ти сеа, ми вадиш муабетиspooky напиша:Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил...Garfield напиша:Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.![]()