Не го бришиме уживај :wink:Macedalien напиша:Вегас и Тореадор!!!
Зошто? Ради тоа што се ептеМ јебозовни : и не ми го бришете постов оти не зезам!!!!
Мило ми е што ќе сме другари засекогаш :poos:Dolphin напиша:А ако очекуваше нешто конкретно и те разочарав... Само ќе ти кажам дека каква и слика да има некоја, и какви и постови да има, ако не ми се избаци на средба со штикли, и секси гардероба (според мои стандарди), и ако не е стегната у телото, ќе пијам еден Џек.... и толку.
Ако е таква, и малку провокативна не би ја ебел... Би ја раскостил!
Уште само да се кандисаш да го напрајш то и све че бити у редуThe`bItCh напиша:Не е малку чудно .. ние да онадиме машки? :poos:
Ај како било.. јас ќе си напишам)
Ацид, Принц, Сторм, Еко, Гарфилд, хуманоид..
Е сеа зошто то е.. деликатно прашање..
Ацид :arrow: привлечно ми изгледа
Принц :arrow: з`ш е голем љутко морам да го "онадам"! :twisted:
Сторм :arrow: сто пати иам кажано дека многу си го сакам :mrgreen: затоа морам еднушка и да го "онадам"..
Еко :arrow: со него исто така морам пошо знам дека ќе ни е кул![]()
Гарфилд :arrow: секси е
хуманоид :arrow: премногу е .. да не речам мистичен а то ме палит 8)
П.С. Од сиве овие само со сторм и со еко се знам..![]()
че бити у реду!Macedalien напиша:Уште само да се кандисаш да го напрајш то и све че бити у редуThe`bItCh напиша:Не е малку чудно .. ние да онадиме машки? :poos:
Ај како било.. јас ќе си напишам)
Ацид, Принц, Сторм, Еко, Гарфилд, хуманоид..
Е сеа зошто то е.. деликатно прашање..
Ацид :arrow: привлечно ми изгледа
Принц :arrow: з`ш е голем љутко морам да го "онадам"! :twisted:
Сторм :arrow: сто пати иам кажано дека многу си го сакам :mrgreen: затоа морам еднушка и да го "онадам"..
Еко :arrow: со него исто така морам пошо знам дека ќе ни е кул![]()
Гарфилд :arrow: секси е
хуманоид :arrow: премногу е .. да не речам мистичен а то ме палит 8)
П.С. Од сиве овие само со сторм и со еко се знам..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Немој! Немој јавно да се издадеш. Подобро е да ги пцуеш или да ги колнеш, отколку да им кажеш дека сакаш да ги ебеш. Не го сфаќаат тоа нашиве девојки ко комплимент, а и ќе се усрамат. Недај боже некој од нивните да прочита ова - ќе им забрани да идат на нет 8)StormAngel напиша:Инаку, свака част за темава. Само не знам колку жениве а и ние ќе бидеме издржливи кон овакви нешта. Што знам, не сакам некому да му пречи тоа што радо би ја изебал. Ептен друга ствар е тоа дали би пробал. Капиш?