Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Океј, значи мене ми дојде редот?

:arrow: Sandra
:arrow: The`Bitch
:arrow: FortunE
:arrow: aNI

И тоа е тоа. :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Бај д веј, сигурни сте дека темава е за во СЕИР? Мене доста озбилно ми звучат сите. :D

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Темава упоште не е за у сеир, ама кога админите ќе им се смешаат у работата на модераторите.. Тоа ти е.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Re: Кого би го ебеле од форумов и зошто?

TетаАна напиша:
ќе прашам кого би го ебеле?
ТетаАна би те распарчил у некој корнер па ич нема да ти текне со друг некој да се ебеш :)

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15

Wolf Pack напиша:
ТетаАна би те распарчил у некој корнер па ич нема да ти текне со друг некој да се онадиш :)
Мене ова поише на закана ми личи :poos: :poos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не би е*ела никого од форумов затоа што сите ги поштовам како пријатели и другари. Фала пријатно :wink:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5

Буковец напиша:
Мене ова поише на закана ми личи :poos: :poos:
Каква закана бе, фана ме оноа horny-то нешто :pos:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Тета Ана, нешто ми се губи...2 дена ја нема да пише нешто на нејзинава тема.Дури и беше прозвана неколку пати да реплицира.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Dolphin напиша:
Темава упоште не е за у сеир, ама кога админите ќе им се смешаат у работата на модераторите.. Тоа ти е.
Се согласувам! Темава воопшто не е за тука.. со отстранување на неколку поста :evil: ќе беше супер..

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
На кој му иска, а не му стиска само пушти некои матни водички. На тие што им стиска, по мотото џа или бу си наброија, браво :aplauz:

Јас никого од форумов не познавам лично, ама од досегашните постови ова е мојата in alphabetical order листа:

Мојот пост беше мислен за кога темата беше на сеир. Бидејќи администраторите одлучија да ја преместат во Секс и Љубов, мојата листа ја повлекувам, зошто истата ќе претрпи промени кои сакам да ги задржам за себе.

Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:

То е то, ако искрсне нешто друго ќе ја апдејтнувам листава, ама битно е да е разновидно и весело :D

П.С. И дај ве молам променете го насловот на темата, многу е вулгарен и непристоен.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Бреееј, сите би се распалилое, а јас си мислев дека нема толку промискуитет на форумов.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
pearl напиша:
Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:
:poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... :eek:jea:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
pearl напиша:
П.С. И дај ве молам променете го насловот на темата, многу е вулгарен и непристоен.
Така е. И јас се сложувам. До админите..

Крстете ја темава

“Со кого би воделе страствена исконска љубов на форумов и зошто“?

Што е оваа вулгарност? И во иднина Тета Ано, те молам Зборови како

Секс, Е-бење, и такви други брутални изрази кои што не се за очите и ушите на дамите и господата кои што се згрозуваат од нив, да не употребуваш!

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ма нема врска, темава е баш ептен невина и дава можност секој кој што нејќе да е невин да се произјасни како што сака, ако воопшто сака. До сеа мислев ќе летаат виртуелни шамари, ама ете...не се случи тоа, барем не многу. Така да мислам дека насловот е супер.
Извинете вака, ама...то је то. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom