Кога другите се палат на вашиот партнер

Д

Демијан

Гостин
Ако море нека се палат.Сакам да се палат,уживам коа сум у дискотека со некоја бомба и коа се вртат од сите страни...Како јас што сум се вртел така сеа и други се вртат!

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
неодамна ми се случи ваква случка-го гледаше маж ми мислиш машко не видела,прави муабет со него и ги ококорила ширум очите-мислиш ке го изеде еј,толку занесена не ме забележува:pos2::pos2:
после го утепав маж ми од зафрканции,а тој вели шо да правам кога сум убав...
отпрвин ми беше интересно,ама после се подзамислив-мора да си го чувам маж ми:back:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Нека се палат , нека се вртат ама он си е мој :pos2::pos2::pos2:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Убаво е другите да се палат на него,ама он си е мој :pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Не сум приметила некој отворено да се пали на мојот партнер, освен една моја другарка... Со оглед на тоа што таа е девојка на мој бивши, би се рекло дека има место за паника. Но сепак, верувам во Ацко мој. Иначе, не ми создава задоволство некој да се пали на мојот дечко, одма ме мава голем бран на љубомора. Можеби тоа не го покажувам, но сепак длабоко во мене ми пречи...

Ако не се палат и други мене што ќе ми е он? :wink:
:nesvest:Шо?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ме заболе....глава. Јас сум со неа, а тој што се пали, слободно нека си продолжи, не можам да му забранам... Се разбира додека не претера.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
од една страна пукам од љубомора, но од друга страна си ласкам себе што другите сакаат да се на мое место, но не може, хехе
но тоа зависи до каде ќе одат, ако само го шмекаат ок, тоа ме прави да се чувствувам гордо со тоа што сум со таков згоден тип и јас одма им возвраќам со тоа што ќе го прегрнам, бакнам и ќе има ставам до знаење чиј е тој,
но ако пред мои очи директно му се пуштаат, тогаш тешко нив:pishtoldz

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Абе вака.. Ако се палат и други на него значи вреди типот има на што да се палат.. Ако никоја не го погледнува - не чини којзнае кај ми се очите :)
А кога се палат сум љубоморна не викам не ама он е до мене па нека пукнат! :wink:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Хехех...
Знам даке ја мерачат сите во екипата...ама јеби га.:)
Јас ја плескам.:)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ќе се палат еми како :).
Нека се палат сеа...не можем да им забраним. Ама можем да им забраним да флертуаа со неа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ами сеа се палат нека се палат.Неможам со пиштол да им се учукам и да им речам абе кој си ти прекини да ја гледаш.Штом ја гледаат значи вреди женската,а тоа ми иде мене како комплимент:baeh::baeh:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ам мене ми годи да се палат.. ама од една страна колку е убо,толку е и неубо то.. зошто се зголемува процентот на љубоморни суштества..

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Se palat,ama toa ne me interesira,od nea se ocekuva da reagira na vakvi momenti,pa ako ne reagira fakam po drugite postapki..(Plan 2):smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е добро де. Јебига. Што да правам? Сигурно нема да ја фаќам за коса секоја девојка која ќе го загледа или што видно ќе се “пали“ на дечко ми. Башка додека “палењето“ е еднострано и се додека не видам некои чудни сигнали од неговата страна, мирна ќе ми биде душата.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom