Кога другите се палат на вашиот партнер

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ако се палат, ќе им помогнам да се запалат уше повеќе(дур не изгорат)...со нафталин и упаљач:pipi:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
На смеење му посочувам на партнерот која се пали на него, со детална анализа на причините зошто мислам така. Може и не е паметно да го просветлувам за женските финти, али шо да праам, ненормално е забавно :)

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Па не ми смета воопшто нека се палат колку што сакаат и нека гледаат ама ако некој подаде рака му ја сечам хехехе :smir:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ма нека се палат баш би ми годело:pipi:

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
isto i mene...ic ne bi mi smetalo koga nekoj bi se palel na mojata partnerka:pipi:neka ljubomorat sto ja ja imam taa sto oni ja sakaat:vozbud::pos2::pos2:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Нека се палат само лошо е да се изгорат ;)

Член од
17 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
7
Ma neka go gledaat i neka se nasladuvaat. Jas samo ke im namignuvam na tie curi za da gi potsetam deka tuka 'pisuva' ACCESS DENIED.
Velat zabranetoto ovosje bilo poslatko. Ama koj ke posegne po nego, ouch !

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ако нека гледаат, сигурно и јас ќе гледам по нивни девојки ако им се добри :):):)

Член од
10 април 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
нека се палат колку сакаат,сепак јас го имам во кревет хехе

С

Сатори

Гостин
~*~

Колку сакаат нека се палат, НО не сум баш најсреќна кога имаат потреба тоа свое „палење“ да го покажат, па уште ако се зафатени , уффф што ми се милина тие цури, само да им се насмееш во фаца и да им кажеш, те помина бе злато, ај врати му се на дечко ти и прави се верна и фина девојка.
:tv:

M

MIL

Гостин
Normalno deka se gordeam so devojka mi i ne mi e maka ako nekoj ja gledaaat so mene no maka ke mi e ako zjaaat i zborat nesto ili nedaj boze se palat sekoj poteg od nivna strana ke e nokautiran

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Не ми смета. Баш послатко ми е :))) Гледаш како патат а јас ја имам типката покрај мене. Јас со неа водам љубов и секс (да ги разликувам двата поими).

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Сакам да се палат, и да си правам сеир.
Да го фаќам што она што тој го посакува.
Злобност.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ако не се палат и други мене што ќе ми е он? :wink:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Воопшто не ми смета, напротив се гордеам со тоа, и ако приметам дека некоја го гледа, или некој мене, заедно се смееме. :smir: (Башка, коментираме дали е убава, цицка, гз) :pos2:
Нека гледа, плакнење очи никому не му штети. За разлика од порано, не сум воопшто љубоморна. Кога имав 14, 15 години, бев премногу љубоморна, дури и очигледно беше, и сега сфаќам колку смешна сум била.

Kajgana Shop

На врв Bottom