Кога другите се палат на вашиот партнер

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Се нервирам!Али не за друго,туку заради тоа што незе и се крева самодовербата во облаци,и заебанцијата е во тоа што после тоа настануваат кавги за нешто што нема врска со претходната ситуација....нормално е тоа,кај сите е исто...
Е па за да нема кавги и несакани последици чупето ми доби бан од HI5 и такви мити рабојќе:toe::pos2:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Ретко кога љубоморам на глас:pipi:!Си ќутам ама у себе,аууууу......Ќутам зошто знам дека таа љубомора може да создаде само караници,и по извесно време преминувам преку тоа зошто до сега ми се нема случено инцидент поради љубомора!Па на крај краева не ми е гајле мене кој го гледа него и дали некоја се пали на него,баш би ми било мило што сум направила добар избор:pipi:А ако тој им враќа на провокациите и шмекањата...пфффф!Не ми треба таков!:pipi:

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Koga se palat na nego jas se palam uste poke, mi teknuva kolku e sexy.....uhhhhhh...
mi se slucilo da zaprimetam kako nekoi poznanicki go gledaat i si teraat muabetcinja so nego so poke mi deluva na flert od nivna strana, ama bidejki voopsto ne sum ljubomorna toa mi doaga mene kako komplimet "blaze si i na taa so go ima" .....Epa bogami blaze si mi!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Па убаво е чуството да знаете, притајно дека некој се пали на вашиот партнер, и има скриени мисли, прва реакција, би било кокетирање од страна на вашиот партнер, и најубаво е да се контролира самодовербата, сепак тоа е знак дека сте успеале да стигнете до некое добро парче, и луѓето се запленети од неговата појава па , подсвесно копнеат и се палат на вашиот партнер :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па не знам како би постапила или како би се почувствувала.Обично не се замарам многу многу со такви работи,да не речам не ги ни приметувам,но сепак мислам дека нема да скокам баш од среќа.
Како и да е,нема да дозволам тоа да влијае врз врската или нешто љубоморна да бидам.Т.е може ќе бидам љубоморна,ама тоа нема да го покжам,ќе се правам на три и пол.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
ne mi smeta naprotiv milo mi e zatoa sto ako nekoj go gleda znaci deka e dobar

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Кога другите се палат на мојот партнер проработува љубомората,но тоа е во многу мали количини и не ја ни покажувам,или пак може така на шала нешто да кажам и толку.Од друга страна пак,мило ми е поради тоа:)

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Што да правам ако е HOT ама можат само да ми завидуваат, не им го давам :nenene: :icon_bigg

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Моето срценце си е САМО МОЕ! Не ми е гајле дали некоја фантазира дека ќе го има ,тоа е само нејзина НЕостварлива желба :eek:jea:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
УУУ апсолутно ги разбирам зашто my lady is smokin' :helou: А па ако е некој што ме нервира можеби би му дошепнал- ПУКНИ ОД МАКА ОНА Е МОЈА!!!

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Ма ич не се замарам со тоа и ми е мило ако некоја се пали баш на мојот тип.Јас си знам дека тој е мој,само мој,а другите слободно нека се палат.Само тоа и ќе им остане.И како што вели Правничево над мене,дури и би и рекла да пукне од мака што не може да го има!

Kajgana Shop

На врв Bottom