Кога ве гледаат чудно

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Нека нека. Нека ме гледаат и нека ме оговараат, САМО ПОЗАДИ ДОБАР КОЊ СЕ ДИГА ПРАШИНА макар било тоа и за откопчан патент

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Ќе ги погледнам уште почудно. Најчудно шо можам.

Инаку, се посматрам на секоја рефлективна површина, така да секогаш знам кога (ако) нешо не е у ред со мојот изглед.

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Mene taka postojano me gledaa koga imav chetka i koa se nosev celo vreme kako panker.kaj i da me videa me gledaa ko izlupan.I toa glasno komentiraa dali sakaa i ja da gi slusnal ili taka zborea.komentari nekoi na pr: iii glej kolku jako izlgea...a nekoi pa za zal : dete kaj so ovoj pamet i takanataka.Ama jbg si vikam makedonija.I sea znaat da me zagledaat nekako losho ama ne e ko togas.(normalno zasto i ne sum kako togas)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Ништо, продолжувам да одам како ништо да не било. Македонија.. како што кажа Игор, ништо чудно за неа.

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Првата мисла кога ќе ме зазјапа некој упадно ми е: Што буља овој?Нема попаметна работа?не се преиспитувам себеси и својот изглед и инстантно правам фаца и поглед што викаат: Има некаков проблем? и многу често од некој така поопуштен добивам коментар: Добро,извиниии или Леле ама сме опасни:zid:
Во секој случај и да ми фали нешто,нема потреба од зјапање,нели.. ако се исфлекам мој проблем..

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Нека ме гледаат, нека зборуваат, само кога ќе се свртам сите да молчат!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ме боли кур :helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па ако се повеќе, тогаш искрено се осеќам непријатно и претпоставувам дека сум се исфлекала или дека нешто е смешно на мене.

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
ма не се замарам како сакаат нека ме гледаат...ич к*р не ме боили...знам и да игнорирам

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Најчесто не ги приметувам луѓето околу мене,али некогаш случајно ако приметам дека ме гледаат чудно,тогаш јас ги гледам уште почудно!!!:pos2:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Еве кога ќе ве погледнат чудно:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Тоше напиша:
Моето прашање е следново: најнормален ден, одите на училиште/факултет/работа (или било каде) и забележавте дека последните 5-торица што се разминавте ве гледаа чудно (без разлика дали се машки или женски).

Што е прво што си помислувате?
1. Леле гарант денеска сум се пицнал/а перфектно штом луѓево ме меркаат вака.
2. Леле што е финтава, кај сум се флекнал/а, патентот да не ми е откопчан, косава да не ми се раздувана...

Јас 99% второто секогаш го мислам. Колку и да сум среден од дома, пак кога ќе ме загледаат си мислам дека нешто не е во ред со мојот физички изглед. А вие?
LELE! moram prvo da se iznasmeam!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
A bre ti da ne si ovoj peachov Proeski chim taka razmisluvash?
Aj nema vrska.
A bre ako nekoj me gleda chudno mislam deka sum go zapalil tolku shto u momentot mu ide da:drk: !
Ova go imam i napraveno samo so edna 40tina godishna zena posle nekolku minutno zjapanje u mene ja prashav: da ne sluchajno sakash da ti dadam slika za doma? I ovaa ushte tolku se zbuni a site okolu pochnaa da se smeat! GG!

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Секад мислам дека патентот на панталоните ми е откопчан или имам нешто на глава што не треба да е таму :)

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Stvarno nemozam da odgovoram na ovaa teme bidejki ne gi primekam mnogu lugeto a i pravam tie da ne me primetuvaat mene,jebiga takva mi e rabotata.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
а па преку та*ак ако некој ме погледнал чудно ако се замарам за тоа ...отидоа нервите у неповрат :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom