Кога ве гледаат чудно

N

NeMiRnA

Гостин
Hmmmmmm pa mozes da zabelezis po samiot pogled za so se raboti,razlicno te gledaat koga izgledas super,a razlicno koa neso ti fali...neznam barem jas imam zabelezano,ama so znam i da sum najdoterena i najsredena sepak ke si pomislam 2roto...retko ama epten retko mora da mi e pogoden denot pa da si recam "Breee tolku li denes dobro izgleam pa so gledaat lugevo..."(neso u taa smisla)
 

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Obicno taka koa me gledaat mi se rastekol kreonot od ocite
/me se zabrizuva pod ocite :)
 

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
хмм... најчесто е тоа првото :toe:
 
Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
do sega mi se ima sluceno dva tri pati da me gledaat site kaj sto ke pominam a toa bilo koga ne sum go zakopcal patentot i prodavnicata u kraj otvorena :P hehehe inaku zavisi od moment nekoj sekogas te gleda a retki se takvite drugite so si takov sto si oblekol ova ona ....abe samo kritiki davaat upm.....
 

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Па најчесто второто, ама ми е гајле, знам дека сум искочила од дома ко што треба и си фурам, како ништо да не се дешава....
 

kate_baby

Mean Girl
Член од
6 јули 2006
Мислења
43
Поени од реакции
0
pa prvo si proveruvam da ne imam nekoja fleka ili slicno i ako se mi e ok, ne im obrnuvam vnimanie :)
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.696
Поени од реакции
4.869
2. Леле што е финтава, кај сум се флекнал/а, патентот да не ми е откопчан, косава да не ми се раздувана...

Pa da taka i ke da e
 

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ftoroto vo 102% od slucaevite :)
 

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Pred edna godina,se oblekuvav malce poinaku od lugeto okolu mene,pa zatoa i site me gledaa nekako cudno!
posledniov mesec koj i da me sretne na ulica me izgleduva celata i posle ja znam i samata reakcijata:"Lele kolku si oslabnata,duri i ne te prepoznav"...valjda toa bi trebalo da go sfatam kako kompliment?
 

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Sekogas vtoroto go pomisluvam. Cim me gledaat taka cudno mora nesto da fali na mene. Ali koga ke vidam deka nisto ne fali, e togas duri go pomisluvam prvoto:)
 
Член од
6 јули 2006
Мислења
5
Поени од реакции
1
EJ DA VI KAZAM EDNA RABOTA! JAS NE ZNAM KOGA ME GLEDAAT LUGETO CUDNO ZOSTO I VOOPSTO NE GI GLEDAM KOGA POMINUVAM POKRAJ NIV.
E SEGA NE SAKAM NEKOJ DA POMISLI DEKA SUM KRENATA ILI SLICNO BIDEJKI NE E TAKA,EDNOSTAVNO SUM TRGNALA SO NEKOJA CEL PA NEMA DA ZAPRAM DODEKA NE JA OSTVARAM I NE ME INTERESIRA ZA TIE DRUGITE ODSTRANA,TAKVI GI IMA PREMNOGU,PA STO BI PRAVELE AKO SE ZAMARAME SO NEKOI KOI NE SI JA BRKAAT SVOJATA RABOTA.SEKOJ NEKA SI JA GLEDA SVOJATA RABOTA I KE BIDE SE OK!
AKO NEKOJ NE SE SLOZUVA SO MENE,PRIFAKAM BILO KAKVA SUGESTIJA.
 
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Генерално и јас како ваа ориѓанкаваа кога одам по улица не гледам настрана односно не забележувам луѓето што и каде гледаат. Така да и некој мене да ме гледал поради некоја причина преку на Мара Милева затоа што нема да го забележам тоа.
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Епа ако се идам накај школо прва смена насабајле не е ни чудно, увек ме загледува некој, а јас не само што си помислувам туку ЗНАМ дека евторото, односно дека нешто не е ок со мене. Пошто сабајле у 7 едвај станувам, бела мачка не гледам пред мене, редовно сум у фрка да се спремам пошто каснам, и редовно у таа фрка заборавам нешто битно дома. Еднаш си го забораив ранецот бе! :lud: Си тргнав у школо без ранец. Дури на автобуска ми текна... Туку што ми беше муабетот... А да, знам дека е второто пошто ко што сум била поспана или ми останала паста на лицето, или не сум го закопчала панетот или косата ми е катастрофа...
Али вака коа не сум свезо станата од кревет, коа имам време да се потсредам малце, некат си мислам дека е и првото, особено ако сметам дека баш тој ден убаво изгледам... :pipi:
 

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Секогаш помислувам на првото, затоа што ретко од дома ми се случува да излезам несредена, или пак набрзина.
Секогаш средено, наместено, се да е perfect, и ако некој ме погледне нема шо да мислам на тоа дали нешо наопаку сум облекла, зашо знам дека пред да излезам 15 пати сум се погледнала во огледало, дали некое влакно ми стрчи:)
Па затоа и најчесто каснам:):)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom