Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Вкупно гласачи
    147
Член од
21 јули 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Би го избрал ФОН, факултет спорт и спортски менаџмент :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat
Абе од некои стари луѓе да го слушам ова не ме чуди ама од млади ова не чини. Гледајте малку посветло бе...приватни универзитети секаде претставуваат и поквалитетно образование, па зашто не и кај нас еве имаат и конкуренција сега ..нормално дека за тие услови и ке платиш ама затоа и се приватни. Да не сакате безпари вие.

Би го избрал ФОН, ама зошто нема тоа шо барам ја на ФОН би го избрал ЕУРМ :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
UACS или NYUS, некој од тие два.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Јас би го избрала Европски, не ради друго, туку зашто чичко ми е професор таму. Иначе, само кога би морала во краен случај би избрала приватен универзитет, барем денес. Незнам за во иднина

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Европски универзитет - Република Македонија :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
јас дипломирав на ПМФ во скопје.
немаше приватни факултети.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Американ. Ради тоа шо нема дополнителни трошоци од цента што е кажана,не мора да носиме реклами(униформи), можеш во секое време да одиш на консултации со професор па дури и да му се јавиш на мобилен доколку имаш некои проблеми со материјалот,зградата е ок,кафитерија,климитиирано е... А и кафана имаш одма до факултетот бе:):)

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Академија Италијана---мојот неостварен сон :(

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Ма на ниеден приватен не би отишла...го нема тоа што го барам, ниеден приватен нема природни науку а не знам зашто можда им е скапо за да го опремат ама не знам...па така си студирам на ПМФ-аналитичка биохемија. А вака по муабети што сум слушнала и впечаток што сум добила оној европскиот ми изгледа најозбилен приватен универзитет кај нас:toe:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Ма на ниеден приватен не би отишла...го нема тоа што го барам, ниеден приватен нема природни науку а не знам зашто можда им е скапо за да го опремат ама не знам...па така си студирам на ПМФ-аналитичка биохемија. А вака по муабети што сум слушнала и впечаток што сум добила оној европскиот ми изгледа најозбилен приватен универзитет кај нас:toe:
Во суштина природните науки се сметаат за тешки науки, јас мислам дека во тоа лежи причината што сеуште приватните факултети не собрале храброст да си „поиграат„ со нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom