Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Вкупно гласачи
    147

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Јас гласав за Штулов и јас сум за тоа веќе ако ја плаќам дипломата да ја платам на факултет што е во суштина основан од странство со голема подршка од меѓународната заедница.

Сите други горе-наведени нека простат ама 200 денари не им давам за диплома.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Добро зошто во анкетава го нема Еуро Колеџ ?????

Ве молам тури те го,

Однапред благодарам

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па на пример зашто не е признаен, само за тоа, креаторот на темата податоците ги зел од Министерството за образовнание.:helou:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
241
Поени од реакции
5
според начинот на организација би го одбрала фон али штета што сеуште ја нема мојата струка.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Ако бирам од горе наведените,тогаш европски универзитет.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако морам да бирам би рекол европски. Но, никогаш не би одел на приватен тргнувајки од тоа дека секој мора да положи, и прогледувањето низ прсти што го има. На крај краишта таму се оди да се научи нешто, а што фајде кога и тој што знае ке помини, и тој што незнае? Можеби на државните знаат да го тупат и во сесија да поминуваат по 10 души од 100, ама и тоа е дел од животот. Мора да се научиме да бидеме и истрајни. Вака се на тацна, гарантирано завршуваш ако имаш пари да платиш нормално.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мислам и јас би одел на европски...и мојата струка ја нема таму...ама нема врска,абе нешто нека се заврши па што и да е де :pos:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
kako se vika ovoj noviov za dramski umetnosti. francuski bese. e na toj. filmska rezija

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
Jas ke odberam fakultet na koj ke mozam normalno da studiram bez pritoa moite doma da nemaat za leb. Jas ke si odberam fakultet na koj pred da odam da polagam ke ja nemam dilemata dali ke polozam ili ke polozam. Ke odberam fakultet koj na svoite reklami nema muzika koja ja tera baba mi navecer da spie so zapaleno svetlo. I na kraj ke odberam fakultet koj ke mi ovozmozi da naucam nesto.
E arno ama toa so ja go baram go nema vo privatnite univerziteti.
Ustvari toa so ja go baram go nema ni vo drzavnite ama nejse tie se baska prikaska
pa ne idi na faklutet ! ! ! :tapp:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Фон, не дека ја студирам таму или го рекламирам, јас сум презадоволен од услугата, со мали осцилацииии

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Jas ke odberam fakultet na koj ke mozam normalno da studiram bez pritoa moite doma da nemaat za leb. Jas ke si odberam fakultet na koj pred da odam da polagam ke ja nemam dilemata dali ke polozam ili ke polozam. Ke odberam fakultet koj na svoite reklami nema muzika koja ja tera baba mi navecer da spie so zapaleno svetlo. I na kraj ke odberam fakultet koj ke mi ovozmozi da naucam nesto.
E arno ama toa so ja go baram go nema vo privatnite univerziteti.
Ustvari toa so ja go baram go nema ni vo drzavnite ama nejse tie se baska prikaska
Ела јас ке те упатам да студираш уличарски факултет, најкорисен е у денешно време:pos2::pos2::pos2:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ако е само за во Македонија Американ Колеџ, Ако е за во светот Oxford :wink:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
јас би отишол во европски ама искрено не ми се даваат до толку пари

Kajgana Shop

На врв Bottom