Клонови - Како власта ја брани сопствената политика

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Незнам која е целта на оваа тема кога секој го прави истото.Бранко кога го правеше ова беше на функција(прецедател на држава)па што го спречуваше.Кај си слушнал оти ЕВН брка ВМРО овци бе Реален мене тоа не ми е познато.А немислиш оти ова со Сведмилк е веќе видено?Па такви како Сведмилк има колку ти куро сака.Мислам на пропаднатите фабрики од приватизацијата на Папата.И сеа си се фатиле за Сведмилк па за споменици, па за цркви и такви глупости.Не палат тие заебанции веќе оти прочитана е политиката на седесе.Па и ова да не нее точно.Јас сум сигурен дека и вие слатко си се смеете на глупостите на Љубе.Љубе ти е влезен во некој филм кој и самиот не може да сфати дека е комедија.Црвенкоски е стварно делегитимиран и него стварно никој не му верува освен ТИ и Сиусај месија или како го викаја .Дај постави некоја тема во која ќе го изоставиш она со мозоците.Со перењето.Ако ви го испрале вашиот немора да значи дека сите се ко вас.Не можеш да видиш дека ти и СУИсиу месиах или како го викаја сте примери на успешно испрани мозоци?
Другар, твоето оправдување на секоја глупост која ќе ја направи владата со единствената реплика - и другите правеа така, говори за успешноста на нивниот проект.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Другар, твоето оправдување на секоја глупост која ќе ја направи владата со единствената реплика - и другите правеа така, говори за успешноста на нивниот проект.
Другите така правеа, и затоа си го добија.:helou:

А на вмровците не им остана ништо, благодарение на Сранко, така да и да сакале да крадат - нема

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Дежа ву тема, за што треба да дискутираме?

За истото кое го преливате на секоја можна тема?

M

marsovka

Гостин
глуп ти е вицов.
Ти го измисли?
Изгледа ти не го сваќаш вицот
вицот ќе го сватиш денот кога у пасош ќе ти пишува северно македонец или пак бугарин или албанец зависи во кој дел од рм пишуваш

Е тогаш ќе го сватиш вицот :)

Другите така правеа, и затоа си го добија.:helou:

А на вмровците не им остана ништо, благодарение на Сранко, така да и да сакале да крадат - нема
Im ostana буџетот :helou:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Браво за темата, баш и јас планирав истата да ја отворам. Се докажа како функционира и гравитира Дпмне. Преку перење мозоци низ месните заедници. А, јас после се чудам како сите исто ми одговараат на прашањата. Еве што бил проблемот.:helou:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Дежа ву тема, за што треба да дискутираме?

За истото кое го преливате на секоја можна тема?
А вашето ценето присуство е задолжително на секоја тема....или ?

Мислам, некој со сила те тера, или колку да кажеш нешто :)
Браво за темата, баш и јас планирав истата да ја отворам. Се докажа како функционира и гравитира Дпмне. Преку перење мозоци низ месните заедници. А, јас после се чудам како сите исто ми одговараат на прашањата. Еве што бил проблемот.:helou:
Апсолутно го делам твоето чувство.

Затоа и напишав КЛОНОВИ.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Изгледа ти не го сваќаш вицот
вицот ќе го сватиш денот кога у пасош ќе ти пишува северно македонец или пак бугарин или албанец зависи во кој дел од рм пишуваш

Е тогаш ќе го сватиш вицот :)

Кај се научи така да скокаш? ...

Од тема на тема де!:)

Па извини, но нели ТИ беше таа што ставаше и истакнуваше теми на Соросоидни медиуми и продадени гзови???

Ти ли мори најде да збориш?!?!?!:tapp:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
А бе одсекогаш бев сигурен дека само Гвујо може да го врати Бране од пеколот на мртвите....политичари....................:)

M

marsovka

Гостин
Кај се научи така да скокаш? ...

Од тема на тема де!:)

Па извини, но нели ТИ беше таа што ставаше и истакнуваше теми на Соросоидни медиуми и продадени гзови???

Ти ли мори најде да збориш?!?!?!:tapp:
не бе брате јас само ви кажувам дека ве лажат и ве прават будали првин ви викаат корења ќе јадеме ако треба(то ест вие ќе јадете а они ќе мезат свинско и пилеко)а името не го даваме а сега цврц мрц името па индетитетот па ова па она

Па слушам с епочесто делби бараат, а пред тоа триста соросоиди ви рекоа дека може да дојде до дестабилизавија на земјава ако ен влеземе во нато и еу
Гледајте , тражили сте добили сте гледајте и чудете се :)
А некој ќе прави журки на ваша сметка погоди кој?(hint Инцијали:Н.Г)

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Поголема дестабилизација од Бранко Црвенковски Македонија нема доживеано.
Да не биде осамен на второ место ќе го ставам Љубчо Георгиевски.

Wa_sa_ka_ha_ta

свежо офарбана
Член од
16 мај 2009
Мислења
72
Поени од реакции
5
Слвјански, Алфа не ги прислушкува ВМРОДПМНЕ, туку некој нивни ново зачленети членови , кои поради кариера (јас би ги нарекла продадени комуњаришта) отидоа во ВДПМНЕ а не поради тоа што веруваат во партијата и нејзината програма.
Искрено од сигурни извори оваа ти го кажувам , бев сведок кога две кокошки-интелектуалки цело време на една седенка зборуваа се против власта, против ДПМНЕ и случно , за да на крај да се пофалат како они кога оделе на состаноците на партијата и кога сите таму ќе ги виделе паѓале во несвест и викале еве ги интелектуалките итн....Е од такви ДПМНЕ не може да здвине...

Политички сум неутрална иако моево обрзложение беше проВМРо...но ми се гади од полтроништа и лигуши кои гледаат само корист а плукаат на се и сешто :pov:

А во врска со темава..( да не бидам ептен оф топик од предходното) ништо ново и ништо чудно, тоа е секојдневна работа и начин да ги задржиш гласачите, бтв сите го прават тоа и СДСМ, и ДУИ и Тачи ( добро тачи може и да ти испука и по некој куршум) итн...:toe:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
не бе брате јас само ви кажувам дека ве лажат и ве прават будали првин ви викаат корења ќе јадеме ако треба(то ест вие ќе јадете а они ќе мезат свинско и пилеко)а името не го даваме а сега цврц мрц името па индетитетот па ова па она
Не ме интересира што јадат, ако сакаат и гомна нека јадат.
Јас сакам преговорите да се прекинат, а за хранење, не сум кокошка па да чекам друг да ме нарани, сам ке се снајдам.
И те прашувам пак,
КАКВА ВРСКА ИМА ЈАДЕЊЕТО СО ИМЕТО????
Па слушам с епочесто делби бараат, а пред тоа триста соросоиди ви рекоа дека може да дојде до дестабилизавија на земјава ако ен влеземе во нато и еу
Гледајте , тражили сте добили сте гледајте и чудете се :)
А некој ќе прави журки на ваша сметка погоди кој?(hint Инцијали:Н.Г)
А да не е случајно - ако не го смениме името?

и запомни го овој факт:

Пред убиството, убиецот ја предупредува својата жртва.

Па сега ти види кои се Соросоидите, дали се неми посматрачи или...

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Ама ти мора да ги читаш само твоите постови што сам си ги пишуваш.Досега барем 20 пати сум ти напишал дека за глупостите од порано сметките се плаќаат сега.И така ќе биде се додека на крајот од својот мандат не се поднесе одговорност за посраното и рапорт за сработеното.А тие што ги браниш на форумов не верувам дека можат да се пофалат со некој рапорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom