realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Другар, твоето оправдување на секоја глупост која ќе ја направи владата со единствената реплика - и другите правеа така, говори за успешноста на нивниот проект.Незнам која е целта на оваа тема кога секој го прави истото.Бранко кога го правеше ова беше на функција(прецедател на држава)па што го спречуваше.Кај си слушнал оти ЕВН брка ВМРО овци бе Реален мене тоа не ми е познато.А немислиш оти ова со Сведмилк е веќе видено?Па такви како Сведмилк има колку ти куро сака.Мислам на пропаднатите фабрики од приватизацијата на Папата.И сеа си се фатиле за Сведмилк па за споменици, па за цркви и такви глупости.Не палат тие заебанции веќе оти прочитана е политиката на седесе.Па и ова да не нее точно.Јас сум сигурен дека и вие слатко си се смеете на глупостите на Љубе.Љубе ти е влезен во некој филм кој и самиот не може да сфати дека е комедија.Црвенкоски е стварно делегитимиран и него стварно никој не му верува освен ТИ и Сиусај месија или како го викаја .Дај постави некоја тема во која ќе го изоставиш она со мозоците.Со перењето.Ако ви го испрале вашиот немора да значи дека сите се ко вас.Не можеш да видиш дека ти и СУИсиу месиах или како го викаја сте примери на успешно испрани мозоци?