Клонови - Како власта ја брани сопствената политика

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Не требаше ова да го кажи Алфа, се гледа од реториката на формуџииве од партијата на власт, сите се истренирани како еден.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Не требаше ова да го кажи Алфа, се гледа од реториката на формуџииве од партијата на власт, сите се истренирани како еден.
)))) во партија ни рекоја и во сон напамет да знаеме шо напишал протуѓер а за тие постарите им рекоја на дланка да направат концепт зашто послабо помнат, и ни рекоја дека ќе имаме екстерни тестови со луѓе од други месни комитети и ако не ги поминеме тестовите ем раководствата нема да добијат преодна, туку и чланарина ќе ни воведат.

и ај сега не учи на старост....уствари мене ми е лесно бе материјалот е опиплив на терен а целната тема со своите постапки го олеснува учењето.

до председникот на мојот месен комитет, знам дека ќе прочиташ ,сакам да ме пофалиш пред сите во партија а како награда ако може да не се качувам на скала да лепам плакати ако може само од земја плс плс плс.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
зарем толку не мислат ние граѓаните со плиток мозок,не зезајте,ако е воа точно,не потцениле,се заебале,а штом е од алфа не му веруам,барем за сега,реваншизам........

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
)))) во партија ни рекоја и во сон напамет да знаеме шо напишал протуѓер а за тие постарите им рекоја на дланка да направат концепт зашто послабо помнат, и ни рекоја дека ќе имаме екстерни тестови со луѓе од други месни комитети и ако не ги поминеме тестовите ем раководствата нема да добијат преодна, туку и чланарина ќе ни воведат.

и ај сега не учи на старост....уствари мене ми е лесно бе материјалот е опиплив на терен а целната тема со своите постапки го олеснува учењето.

до председникот на мојот месен комитет, знам дека ќе прочиташ ,сакам да ме пофалиш пред сите во партија а како награда ако може да не се качувам на скала да лепам плакати ако може само од земја плс плс плс.

Хе хе, мислам дека ти си далеку од плакато лепач, дури би рекол дека си некаде при врвот на партискиот синџир на исхрана.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Ама ти мора да ги читаш само твоите постови што сам си ги пишуваш.Досега барем 20 пати сум ти напишал дека за глупостите од порано сметките се плаќаат сега.И така ќе биде се додека на крајот од својот мандат не се поднесе одговорност за посраното и рапорт за сработеното.А тие што ги браниш на форумов не верувам дека можат да се пофалат со некој рапорт.
Pa do koga ke plakate,pominaa veke tri godini,valjda e vreme da pocnat so nekakvi rezultati. Pa koga doagase gujo na vlast ne velese deka ke se plakaat smetki,velese deka ke ima prerodba,taka da cudno malku mi e duri i ako e od vas.
Sto se odnesuva do temava i do klonovite,ako e veke tolku deligitimiran Branko,zasto vemeroto ima tolkava potreba od negovo aktueliziranje vo partijata vo smisla na angazman od partiskite sevcinja. A za bratot pa jas se prasuvam neli za Ljube se pravea duri i festivali na narodna muzika,do tolku bese omilen,eeej bese prestiz koj ke sedne u prvi redovi za sinot na Makedonija. I neli istiot toj Gujo go preceka na aerodrom,ili togas bese reklama za patriotizam. Eve mene mi e nejasno,koj bese momentot koga vemerovcite se otkazaa od nego.
U sekoj slucaj vemero e najslina partija bas radi tie klonovi, sto lesno im se nametnuva i mislenje i stav, nikakvi brojki ne stignuvaat do niv,nikakvi drugi informaccii osven od direktivite na partijata, cak i za imeto lesno ke gi ubedat,ako taka treba za partijata. Ednoumie,klasicno ednoumie.
I sega ke gi vidite istite tie,so istite zborovi ,kako se javuvaat na site kritiki.Ali toa e...

vales

master beginner
Член од
29 април 2009
Мислења
53
Поени од реакции
3
Хех, смешки. Народов гледа, сваќа кој работи за него,а кој сака да го украде пак. Владеачката партија ја сака Македонија, и ќорав да си ќе видиш. Разликата е евидентна. Се прашувам што би се случило утре кога Илинка Митрева, Владо Бучковски и Радмила.Ш,им текне -ај да си правиме партија?
Бошковски би играл оро со било кого за власт,пари...ако не друго барем да си ги наплати проседените денови во хотелот.
Или ако Груевски го промени моделот на работа, дали би бил пак копиран од страна на Црвенковски?
:) Знаеме дека секоја копија е направена од лош материјал, никаков квалитет и брзо се расипува, за разлика од оригиналот.
Оригиналот сите го сакаме,нормално нели?
:)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А што прајме ако и оригиналот е шкарт производ?:helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Pa do koga ke plakate,pominaa veke tri godini,valjda e vreme da pocnat so nekakvi rezultati. Pa koga doagase gujo na vlast ne velese deka ke se plakaat smetki,velese deka ke ima prerodba,taka da cudno malku mi e duri i ako e od vas.
Sto se odnesuva do temava i do klonovite,ako e veke tolku deligitimiran Branko,zasto vemeroto ima tolkava potreba od negovo aktueliziranje vo partijata vo smisla na angazman od partiskite sevcinja. A za bratot pa jas se prasuvam neli za Ljube se pravea duri i festivali na narodna muzika,do tolku bese omilen,eeej bese prestiz koj ke sedne u prvi redovi za sinot na Makedonija. I neli istiot toj Gujo go preceka na aerodrom,ili togas bese reklama za patriotizam. Eve mene mi e nejasno,koj bese momentot koga vemerovcite se otkazaa od nego.
U sekoj slucaj vemero e najslina partija bas radi tie klonovi, sto lesno im se nametnuva i mislenje i stav, nikakvi brojki ne stignuvaat do niv,nikakvi drugi informaccii osven od direktivite na partijata, cak i za imeto lesno ke gi ubedat,ako taka treba za partijata. Ednoumie,klasicno ednoumie.
I sega ke gi vidite istite tie,so istite zborovi ,kako se javuvaat na site kritiki.Ali toa e...
Загарлига око врата:

или овој:

:toe:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
кога место да си остане херој реши да изиграва политичар и му пријде во прегратката на бранко.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
кога место да си остане херој реши да изиграва политичар и му пријде во прегратката на бранко.

Значи тоа е неговиот најголем ГРЕВ ?!?

1948 back to the future

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
На сликата ќе да е државниот лирџет:vozbud:
Кажуваат дека Љубе посетувал некој курсеви во Хаг,не се ваљда по електроника(специјалност жички и прекинувачи).:pos2:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Значи тоа е неговиот најголем ГРЕВ ?!?

1948 back to the future
Izgleda grevot bil na drugata strana, se vikal strav na premierceto.. ili gresam?

Кажуваат дека Љубе посетувал некој курсеви во Хаг,не се ваљда по електроника(специјалност жички и прекинувачи).:pos2:
ahaha i toa li e del od kampanjata.. steta Gujo slabi mu se razuznavacki sluzbi,pa kasno doznal za kursevite. Znaci vaka se razmisluva vo clenstvoto.
Samo kazi mi, na vakvi finti paga nekoj? U stvari ne mi kazuvaj,gledam deka padnale :toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Izgleda grevot bil na drugata strana, se vikal strav na premierceto.. ili gresam?

ahaha i toa li e del od kampanjata.. steta Gujo slabi mu se razuznavacki sluzbi,pa kasno doznal za kursevite. Znaci vaka se razmisluva vo clenstvoto.
Samo kazi mi, na vakvi finti paga nekoj? U stvari ne mi kazuvaj,gledam deka padnale :toe:
Всушност членството не размислува,верува што ќе му кажат од врвот,се разбира одкако ќе прочитаат што кажал АВС.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom