Клише реченици кои сите ги мразиме

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
од утре не пушам, и го гледаш со кутија ти иди дома :facepalm:

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
Битолски кабадаи во конфликт:
„Шо е бе? - Оти шо бе?“

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
* Зошто дечко ми е од друг град, често кога ќе спомнам се вакви :

- :eek: А вие колку пати се гледате, 1 месечно??? Мислиш дека те изневерува?
Сака во Скопје да дојде тој, затоа е со тебе.

- Јебига, тоа е.
- Ти си знаеш, голема си.

* Комшиите често :
- Aaa, шеташе негде, а?
- Морее, чие е детено што дојде кај тебе?
- Ако ако, дружете се.
- На што факултет се запиша?? Ааа, и ти ко татко ти, машала.Ако, да се учи нешто битно.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ако го има ова негде слободно нека го избришат... Во последно време бидејќи ич не учам мајка ми ми го повторува следново
„Си ја сечеш гранката на која седиш“... Кога ќе ми го спомне ова ми иде главата со моторна пила да и ја исечам.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Ја знаеш ли Елена (или било кое рандом име) она живее на последна 5ка? Без додатни информации :)

Член од
5 август 2013
Мислења
108
Поени од реакции
39
Ај и на твоја гла!
Кога ќе те жениме/мажиме? :свиркам:
Оваа реченица од кожа ме вади. Многу се нервирам кога некој ќе ми рече: Ајде и на твоја глава да те жениме и на свадба да ти играме. :mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Добар/а ? Што правиш? Како си? И тоа на поминување на улица коа брзаш и со една нога си одалечен веќе..И сеа треба да кажеш Добра сум ради реда ..Или што правам и како сум? WTF од кај да почнам да зборам што правам ...Мислам за 2 секунди СВЕ Ќе ти кажам ! ;)
И да како е дечкото/девојката прашање..што да кажеш ? Не е добар ме заебава! Супер е ! Мислам на кој му требаат тие информации поготово на брзање..поглупо здравје!
Иначе јас не прашувам вакви глупости во пролаз..пошто ми се мучи коа ги слушам..и досадно ми е да одговарам :rolleyes:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Раскажуваш ти како ти поминал денот, пожар ви ја зафатил куќата, се запалило добитното лото ливче, те каснала оса, а ти алергичен на оси, па на патот кон болница се превртило возилово, па кога едвај ти спасиле живот, те оставил дечкото зошто се запалило ливчево со лотово нели и сега ти раскажуваш на некој онака видно возбуден и овој:
- Ќути знам како е.
Е од кај знаеш???

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Кој чека ќе дочека.
Некој од чекање умре.

Овие две реченици, било поединечно, било во комбинација заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom