Кладилница (Генерална дискусија)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.916
Поени од реакции
12.599
Со 8000 коеф еден, 67 % сигурност. :LOL:

Немам играно посериозно од мај месец, онака само лото тикети на по 1 евро. Ќе склопам нешто утре за цел викенд.
Малку е 67. Мора 90%
Del boy tips
Најбољи на балкану
Промо понуда за нашу вип машинерију која наставља да кида :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.834
Поени од реакции
23.212
Еве ви еден тикет Ла Лига 51% сигурност :D

Alaves-Betis - 1+|&3+ (2.35)
Atl.Madrid-Rayo V. - T1 1+|&T13+ (2.18)
Valladolid-Barcelona - 2-2&2-4 (3.05)
Espanyol-Valencia - 2 (2.5)
Sevilla-Villarreal - X2 (2.02)
Girona-Real M. - GG&3+ (2)

вкупен коефициент 158
коефициентите се од Спорт Лајф.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Еве ви еден тикет Ла Лига 51% сигурност :D

Alaves-Betis - 1+|&3+ (2.35)
Atl.Madrid-Rayo V. - T1 1+|&T13+ (2.18)
Valladolid-Barcelona - 2-2&2-4 (3.05)
Espanyol-Valencia - 2 (2.5)
Sevilla-Villarreal - X2 (2.02)
Girona-Real M. - GG&3+ (2)

вкупен коефициент 158
коефициентите се од Спорт Лајф.
Добри се без Виљареал :)

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.079
Сериозни се 3.40 му дадоја на Работнички со Победа?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.903
Поени од реакции
14.519
Да си припазувате во Спортлајф ако уплаќате без картичка, гнасите од вработени насекое си ги врват нивните, племе хоштаплерско.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да си припазувате во Спортлајф ако уплаќате без картичка, гнасите од вработени насекое си ги врват нивните, племе хоштаплерско.
Јас не користам картичка во Спортлајф и не сум во тек со нив, али на кој начин би можело да ми наштети ова на мене?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.903
Поени од реакции
14.519
Јас не користам картичка во Спортлајф и не сум во тек со нив, али на кој начин би можело да ми наштети ова на мене?
Не знам, ваљда може да настане пиздарија околу подигање добивка, нормално со камери, оригинал ливче едно друго би се средило....али генерално е сељачко нешто да се прави, за кој кур тој да збира поени на туѓи ливчиња? Плус обврска им е нели сите да ги прашуваат дали имаат картичка...ваквите гнаси не ни прашуваат чим не приложуваш.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.457
Поени од реакции
11.991
Не може да настане пиздарија.Не си правете филмови.Тоа дека е глупо да ти пуштаат на нивни картички без прашање е сосема др муабет.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.079
Академија Пандев-Шкупи Х2 1.73

Ќе чекам азијците ако изват или евентуално бет365 за да изиграм ама ова вреди и тоа како.Јаc нема да ја играм толку рано оти очекувам коефициентот на Пандев да падни дека Рамадан си даде оставка и дека Шкупи се без тренер.Пандев ги гледав со ЃП и Беласица и на двете утакмици играв контра нив и сега пак,реално освен Дориев дупка се на секоја позиција сплет на околности тепаја против ЃП со пенал во 93+ кој нималку небеше случаен.Шкупи знае да прикаже офанзивен фудбал и тука лежи најголемата причина за овај тип,Пандев кога поведе и против ЃП и Беласица (две екипи кои се бранеа) после голот и ЃП и Беласица направија по 2 100% шанси значи дека ако не се бранат дечките од противничката екипа Пандев нема да биди та екипа која беше последните два дена.

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.872
Поени од реакции
6.387
Академија Пандев-Шкупи Х2 1.73

Ќе чекам азијците ако изват или евентуално бет365 за да изиграм ама ова вреди и тоа како.Јаc нема да ја играм толку рано оти очекувам коефициентот на Пандев да падни дека Рамадан си даде оставка и дека Шкупи се без тренер.Пандев ги гледав со ЃП и Беласица и на двете утакмици играв контра нив и сега пак,реално освен Дориев дупка се на секоја позиција сплет на околности тепаја против ЃП со пенал во 93+ кој нималку небеше случаен.Шкупи знае да прикаже офанзивен фудбал и тука лежи најголемата причина за овај тип,Пандев кога поведе и против ЃП и Беласица (две екипи кои се бранеа) после голот и ЃП и Беласица направија по 2 100% шанси значи дека ако не се бранат дечките од противничката екипа Пандев нема да биди та екипа која беше последните два дена.
Имав прилика да ја гледам/снимам Кит-Го Пехчево-Шкупи, каква пеза им се деси тоа страшно, со играч повеќе беа скоро цел натпревар, 3-4 шута у рамки на гол цел натпревар, еден второлигаш успеа со играч помалку да ги добие 2-0 еј , плус тоа дека се без тренер сега е мотив плус да се игра контра според мене, атмосферата сигурно им е нула. Академците и не беа толку лоши како што ги представуваш, јас ќе одиграм 1 , но само на тикет со мала/минимална уплата, како за аматерска лига како нашата.
-Да додадам дека и Ацо Стојков се очекува да стартува со Шкупи, со Ѓорче не играше а со Беласица влезе у второ полувреме и веднаш се осети во играта.

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.079
Имав прилика да ја гледам/снимам Кит-Го Пехчево-Шкупи, каква пеза им се деси тоа страшно, со играч повеќе беа скоро цел натпревар, 3-4 шута у рамки на гол цел натпревар, еден второлигаш успеа со играч помалку да ги добие 2-0 еј , плус тоа дека се без тренер сега е мотив плус да се игра контра според мене, атмосферата сигурно им е нула. Академците и не беа толку лоши како што ги представуваш, јас ќе одиграм 1 , но само на тикет со мала/минимална уплата, како за аматерска лига како нашата.
-Да додадам дека и Ацо Стојков се очекува да стартува со Шкупи, со Ѓорче не играше а со Беласица влезе у второ полувреме и веднаш се осети во играта.
Можеби Рамадан беше проблемот. Ќе видиме јас ќе изиграм азиски хендикеп на Шкупи ваљда на 0.5 или 0.25 ќе отворат

Kajgana Shop

На врв Bottom