- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Да не имаш инфо Работнички како заврши? Нема на резултати уште.Каков поклон беше Кит Го - Шкупи кец 10 коефициент.![]()
Да не имаш инфо Работнички како заврши? Нема на резултати уште.Каков поклон беше Кит Го - Шкупи кец 10 коефициент.![]()
6:0 тепаше РаботничкиДа не имаш инфо Работнички како заврши? Нема на резултати уште.
Подобро прај им негативни рекламации по нет отколку да фрлаш пари по судови, повеќе ќе им наштетиш на овој начин. Ако е некој гигант како спортлајф имаат јаки адвокати и ќе го развлекуват случајот со години, и на крај не сум сигурен али мислам тој што губи ги подмирува судските трошоци.Во случај да тужам одредена обложувалница не дека се некој пари 1000 денари Али инаетот е голем ќе добијам ли нешто плус или само тие 1000
Биди среќен тие 1000 ако ги добиешВо случај да тужам одредена обложувалница не дека се некој пари 1000 денари Али инаетот е голем ќе добијам ли нешто плус или само тие 1000
Па не си бил во право, има правилник во секоја кладилница дека доколку се згрешени квотите или границите за некој меч кладилницата има право да рачуна коефициент 1. Хипотетички ако одиш на суд со вакви аргументи сигурно ќе изгубиш, друго е рецимо Брајтон-Манчестер 1.80 си играл двојка, утакмицата завршува двојка и они ти рачунаат коефициент 1, тогаш можеш да ги тужиш и ќе добиеш, вака не.[DOUBLEPOST=1535047113][/DOUBLEPOST]Ако се од СЛ нај преварантска кладилница се имаа еден ракомет пред некој период Косово-Полска и 24.5 така нешто хендикепот ама утнат за Косово,ја нормално си уплаќам накај 12ч го чекам ракометот за 4 бона,а притоа не ни приметив дека се утнати хендикепите и утре дента идам по исплата викаат 1 квота,им викам како 1 квота кога си го иам листот во мене уплатен со таа квоота и таа граница,и им викам утре може за која сакате вие утакмица да ви текне да ставите 1 квота и таа вработената ми квичи па ние залепивме дека сите игри за таа утакмица ќе бидат 1 квота како не си видел,па ако сте залепиле тогаш кога сум ја уплаќал ќе сте ја блокирале и она се правда и на крај вика накај 16ч го залепивме тоа... и ме мрзеше да се расправам а и да се тужам со државна мафија......
Немаше ништо добро за денес, можда Едмунд.Квери.Алал да ти е.[DOUBLEPOST=1534983645][/DOUBLEPOST]За утре тениси нешто? @Stefan-kobe
2вин конкретно нејќат да ми исплатат натпревар од внба па уште ме убедуваат и ми појаснуваат правила за хендикеп кои морони мејлов им е ко за ретардиран копи паст имаат направено од негдеПодобро прај им негативни рекламации по нет отколку да фрлаш пари по судови, повеќе ќе им наштетиш на овој начин. Ако е некој гигант како спортлајф имаат јаки адвокати и ќе го развлекуват случајот со години, и на крај не сум сигурен али мислам тој што губи ги подмирува судските трошоци.
А шо е проблемот не те исплаќаат или?
Закани им се со тужба де.2вин конкретно нејќат да ми исплатат натпревар од внба па уште ме убедуваат и ми појаснуваат правила за хендикеп кои морони мејлов им е ко за ретардиран копи паст имаат направено од негде![]()
Што е азиски како се пресметува го иам работено то иам местено хендикепи на натпревари и играм 10 години хендикепи и упорни се мороните имав играно феникс -7 е сеа идиотиве ми ја пресметаа изглеа ЛА која тепа со 7 Али то е сосема друга утакмица феникс доби со 18 разлика ме нервира шо нејќат да проверат аматерите
Ќе го јадет да се тужам ама ако нема некој ќар освен оние 1000 невреди по судој да одамЗакани им се со тужба де.
Со 8000 коеф еден, 67 % сигурност.@Del Boy викендов од тебе очекувам да се покажиш со еден (ок можи и повеќе) страшен тикет
Ајде,за потврда на класата![]()