Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Ех море марчеенко идиот еден 4 сет топки и неколку брејк не зема а ја испаднав поголем шо на 5=1 не уплативм коефициент 10 иво да го земе сетот

Член од
16 април 2014
Мислења
7.455
Поени од реакции
11.987
Квери.Алал да ти е.[DOUBLEPOST=1534983645][/DOUBLEPOST]За утре тениси нешто? @Stefan-kobe

Последно уредено:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.910
Поени од реакции
12.581
Дајте склепајте некој тикет со 8000 коефициент :semolam:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Во случај да тужам одредена обложувалница не дека се некој пари 1000 денари Али инаетот е голем ќе добијам ли нешто плус или само тие 1000

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.537
Поени од реакции
39.493
Во случај да тужам одредена обложувалница не дека се некој пари 1000 денари Али инаетот е голем ќе добијам ли нешто плус или само тие 1000
Подобро прај им негативни рекламации по нет отколку да фрлаш пари по судови, повеќе ќе им наштетиш на овој начин. Ако е некој гигант како спортлајф имаат јаки адвокати и ќе го развлекуват случајот со години, и на крај не сум сигурен али мислам тој што губи ги подмирува судските трошоци.

А шо е проблемот не те исплаќаат или?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.910
Поени од реакции
12.581
Биди среќен тие 1000 ако ги добиеш

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.882
Поени од реакции
4.414
Ако се од СЛ нај преварантска кладилница се имаа еден ракомет пред некој период Косово-Полска и 24.5 така нешто хендикепот ама утнат за Косово,ја нормално си уплаќам накај 12ч го чекам ракометот за 4 бона,а притоа не ни приметив дека се утнати хендикепите и утре дента идам по исплата викаат 1 квота,им викам како 1 квота кога си го иам листот во мене уплатен со таа квоота и таа граница,и им викам утре може за која сакате вие утакмица да ви текне да ставите 1 квота и таа вработената ми квичи па ние залепивме дека сите игри за таа утакмица ќе бидат 1 квота како не си видел,па ако сте залепиле тогаш кога сум ја уплаќал ќе сте ја блокирале и она се правда и на крај вика накај 16ч го залепивме тоа... и ме мрзеше да се расправам а и да се тужам со државна мафија......

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
Ако се од СЛ нај преварантска кладилница се имаа еден ракомет пред некој период Косово-Полска и 24.5 така нешто хендикепот ама утнат за Косово,ја нормално си уплаќам накај 12ч го чекам ракометот за 4 бона,а притоа не ни приметив дека се утнати хендикепите и утре дента идам по исплата викаат 1 квота,им викам како 1 квота кога си го иам листот во мене уплатен со таа квоота и таа граница,и им викам утре може за која сакате вие утакмица да ви текне да ставите 1 квота и таа вработената ми квичи па ние залепивме дека сите игри за таа утакмица ќе бидат 1 квота како не си видел,па ако сте залепиле тогаш кога сум ја уплаќал ќе сте ја блокирале и она се правда и на крај вика накај 16ч го залепивме тоа... и ме мрзеше да се расправам а и да се тужам со државна мафија......
Па не си бил во право, има правилник во секоја кладилница дека доколку се згрешени квотите или границите за некој меч кладилницата има право да рачуна коефициент 1. Хипотетички ако одиш на суд со вакви аргументи сигурно ќе изгубиш, друго е рецимо Брајтон-Манчестер 1.80 си играл двојка, утакмицата завршува двојка и они ти рачунаат коефициент 1, тогаш можеш да ги тужиш и ќе добиеш, вака не.[DOUBLEPOST=1535047113][/DOUBLEPOST]
Квери.Алал да ти е.[DOUBLEPOST=1534983645][/DOUBLEPOST]За утре тениси нешто? @Stefan-kobe
Немаше ништо добро за денес, можда Едмунд.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Подобро прај им негативни рекламации по нет отколку да фрлаш пари по судови, повеќе ќе им наштетиш на овој начин. Ако е некој гигант како спортлајф имаат јаки адвокати и ќе го развлекуват случајот со години, и на крај не сум сигурен али мислам тој што губи ги подмирува судските трошоци.

А шо е проблемот не те исплаќаат или?
2вин конкретно нејќат да ми исплатат натпревар од внба па уште ме убедуваат и ми појаснуваат правила за хендикеп кои морони мејлов им е ко за ретардиран копи паст имаат направено од негде :pos::pos: :pos:
Што е азиски како се пресметува го иам работено то иам местено хендикепи на натпревари и играм 10 години хендикепи и упорни се мороните имав играно феникс -7 е сеа идиотиве ми ја пресметаа изглеа ЛА која тепа со 7 Али то е сосема друга утакмица феникс доби со 18 разлика ме нервира шо нејќат да проверат аматерите

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
2вин конкретно нејќат да ми исплатат натпревар од внба па уште ме убедуваат и ми појаснуваат правила за хендикеп кои морони мејлов им е ко за ретардиран копи паст имаат направено од негде :pos::pos: :pos:
Што е азиски како се пресметува го иам работено то иам местено хендикепи на натпревари и играм 10 години хендикепи и упорни се мороните имав играно феникс -7 е сеа идиотиве ми ја пресметаа изглеа ЛА која тепа со 7 Али то е сосема друга утакмица феникс доби со 18 разлика ме нервира шо нејќат да проверат аматерите
Закани им се со тужба де.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.910
Поени од реакции
12.581
@Del Boy викендов од тебе очекувам да се покажиш со еден (ок можи и повеќе) страшен тикет :icon_lol:
Ајде,за потврда на класата :coffee:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.537
Поени од реакции
39.493
@Del Boy викендов од тебе очекувам да се покажиш со еден (ок можи и повеќе) страшен тикет :icon_lol:
Ајде,за потврда на класата :coffee:
Со 8000 коеф еден, 67 % сигурност. :LOL:

Немам играно посериозно од мај месец, онака само лото тикети на по 1 евро. Ќе склопам нешто утре за цел викенд.

Kajgana Shop

На врв Bottom