Кладилница (Генерална дискусија)

А

Атомската мравка

Гостин
Луѓе го загубив ливчето а имам уште една утакмица за одигрување. Дали ако е добитно на некој начин ќе можам да ги земам парите?
Од Копачка ми е ливчето.

Ќе ти ги дадат само ќе си ги кажеш утакмиците, уплатата, одприлика кое време си уплатил и најбитно ќе си почекаш 2-3 дена да не случајно се појави друг со ливчето :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
A бе Реал Мадрид со Бетис има дадено 1.3 коефициент. Хаха, поклонче е и ова за голема уплата, врзан со Сити и Рома.

хах секогаш е така си велиш Реал е, ќе ги згазат, Роналдо плус најскап фудбалер плус судии она ова и почнува утакмицата и сфаќаш дека си направил голема грешка :D

не сериозно Реал воошто не ми е сигурен во гости, се некако едвај тепа со триста глупости и живци искинати, нема врска што игра против отепана екипа, јас ќе го прескокнам утре

за Сити нема што да се коментира, босиве Ливорно не знам што треба да направат да не изгубат против најдобра одбрана и трет напад во лигата, Фулам е беден во гости многу лоша одбрана имаат ќе ги отвори Арсенал без проблем и типот со најголем ризик Унгарија 1x, мислам дека се подобра и поорганизирана екипа моментално која не зависи од еден играч

не се нешто нај нај анализиве ама тоа е мое мислење така да утре оштро на

Сити
Арсенал
Рома
Унгарија 1x

квота 2.31

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
У Моцарт можеби е најтапа од сите,ама затоа приметувам се поише и поише луѓе таму почнуваат да играат 2-4,2-5,3-5 гола што е интересна игра и има солидни коефиценти,па со 50-60 денари со правилно бирање утакмици можеш да им лапнеш 10 илјади ко ништо (12-13 утакмици на тикет) :D
Златна Копачка стандард си држи добри коефиценти во секоја игра,а јас највеќе се улетувам на 1+1п 1+2п кај Англичаните,по 1.8 коефицент има,милина
Во Спорт лајф добра е играта со 1&ГГ и таквите слични игри.
Русите не ги ни споменувам,во тоа рускиот билтен да се изгубиш додека најдеш некоја што сакаш да ја играш,на моменти помислувам дека сум Николас Кејџ у Национално богатство :D

Секоја кладилница си привлекува играчи со некоја игра,зависи која му одговара на играчот.
Ја на пример за викенд у секоја кладилница по едно ливче уплаќам :pos:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
И планираат да им се регистрира на овие некој :pos:
Па на овие коефициенти ни најголемите мрзи шо не им се оди до кладилница нема да играат

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.439
Сериозно 4 игри имаат само ?:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Па во нашиве кладилници треба да се думаш која игра да ја одбереш од што има понуда, овие ќе спречувале одлив на пари со 4 игри :tapp:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Како тргнал фирерот за некое време и ќе ги оневозможи странските филмови и серии како во Кина

„Државна видеолотарија“ за онлајн-коцкање дома, а не во странство

Новата фирма во која мнозински сопственик ќе биде државата ќе приредува интернет-игри на среќа, интернет-спортско обложување, онлајн-игри на среќа и други игри, а државните институции во наредниот период ќе ги оневозможат игрите на среќа на странски веб-страници

Каснеш како менструација после матурска...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Њу Јорк- Клиперс 2ка @1.55 треба да биде тип на вечерта во НБА, па и со хендикеп треба да покријат клиповите.
Кај Њу јорк вчера се повредија Кењон Мартин и Стадемаер, двајцата превиткаа зглоб , двајцата доста важни играчи кај Никси, колку мизерно играа вчера со Индијана само, многу слаба им е и клупата да напоменам. И Тим Хардавеј исто така има повреда но се очекува да игра. Кај Клиповите сеуште е повреден плејот Крис Пол , но без него имат 4 од 5 победи , имат доста подобар ростер и не се осеќа толку повредата на Крис.... Друго инфо ако е од помош дека Рејџон Рондо конечно се враќа вечер кај Бостон , против Езерџиите ... е сега колку ќе може веднаш да помогне, ќе видиме.
Лагааано со се хендикеп...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.285
Поени од реакции
113.275
Дедо Боже дарува периодов со коефициенти, уште да знаев да ги искористам тие што сум сигурен дека ќе испаднат арно ќе беше.
Стивенс 1 ОЛ ИН! 1.30 е коефициент.

:D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Се мислев која да ја чукнам сингл дали ОМСК или Јекатеринбург и се одлучив за Јекатеринбург а еве го ОМСК силуват во 1/3

Kajgana Shop

На врв Bottom