Кантона ис Бек
Mиљонерче
- Член од
- 23 февруари 2010
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 905
do 19 casot Sportlife sigurnoDo kolku vecer rabotat Mozzart/Sportlife??
Sent from my HTC One using Tapatalk
do 19 casot Sportlife sigurnoDo kolku vecer rabotat Mozzart/Sportlife??
Моцарт до 19:00, утре до 17:00 работат.Do kolku vecer rabotat Mozzart/Sportlife??
Sredeno.Моцарт до 19:00, утре до 17:00 работат.
Ајде кајгана меџик те молам милан нека дадат уште еден гол
Фала кајганче, треба да честам некогашАјде кајгана меџик те молам милан нека дадат уште еден гол
Sredeno.
Nekoj drug?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sredeno.
Nekoj drug?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Може 100% сум сигурен, бидејќи и јас ставам играчи и може од иста екипа повеќе30,14,25
Што убаво лагано си изелгоа вчера али богзнае зошто не ги уплатив Џејмс и Гасол.
Во Бетсити знам дека не може,дали во Моцарт може да се играат повеќе играчи од една утакмица.На пример ко вчера Вејд и Џејмс?
Денес ако си добитен, ако можеш вечер си земи парите ако сакаш да не ти земат данок. Ако одиш во среда да си подигнеш парите ке ти земат данок.Денес уплатено ливче во Спортлајф ако е добитно у среда на исплата ќе ви земат 10 проценти бидејќи утре не работата, за Моцарт бидејќи утре работат како ќе биде ? Од кога стапува на сила законот ? Како и да е тешка глупост е ова.
Да.Било колку да ти е добивката ти зимат 10% ?
Било колку да ти е добивката ти зимат 10% ?
да у Среда 10%, го кажа и тоа таа прееска у кладилница, а јас имам ливче добитно од Скопје го уплатив пред да си тргнам, и сеа 400 денари помалце :S.Денес уплатено ливче во Спортлајф ако е добитно у среда на исплата ќе ви земат 10 проценти бидејќи утре не работата, за Моцарт бидејќи утре работат како ќе биде ? Од кога стапува на сила законот ? Како и да е тешка глупост е ова.
а ти ли пак нас ќе не управуваш што да пишуваме? Сега стапува на сила законот и сега треба да се зборува за тоа, ме боли кур мене што се пишувало 50страници уназад...Да, доста наназад се пишуваше со тоа..секоја добивка ќе има данок, државата ќе ја управаме ние