- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.171
ovoa kosarkata ti e pozaebano i od fudbalot ,, stavam go lavrinovic+ on igra samo 18 minuti pa jebem ti stoka pokvarena , najubavo ne igraj koga ponudata e tapa
Споделувај вакви инфа подолгоЕве нешто за хокејот вечер
Њу Џерси има 5 победи у последните 8.
Питсбург има 12 победи у последните 15 дома.
Тампа има 7 победи у последните 10.
Анахајм има 12 победи у последните 15.
Чикаго има 3 изгубено у последните 5 у гости.
Калгари има 7 изгубено у последните 8.
Едмонтон има 3 по ред изгубено, и 8 од последните 10.
Последните 3 утакмици на Њу Џерси беа од 0-5 гола.
5 од 7 утакмици на Питсбург беа 6+.
Њу Џерси изгубиа 4 од последните 6 утакмици со Чикаго.
Ренџерите изгубиа 9 од последните 11 утакмици со Питсбург.
Анахајм имат 16 победи од 18 со Едмонтон.
овој се заебава или озбилен е ?OFF Topic
На следниов линк http://oblozuvanje.com/tipuvanje.html даваат бонус од 25 евра во BET365. Регистрирајте се во полето под типувањето со вашиот маил и може да добиете 25 евра. Да не ви објаснувам на широко ке ви испратат маил што треба да направите.
За реферали станува збор, ако се регистрираш преку нив МОЖЕ да ти дадат 25 евра , според некоја си наградна игра ....овој се заебава или озбилен е ?
Беше повреден и во она шо е Анонс го даваа како повреден и на официјална али исто беше како шо кажав и двајцата голмани им се идиотиBravo , ja malce podrsko ja izigrav ali sepak vleze. Inace infoto ne bese 100% tocno, im branese vtoriot golman, deteto sedi u rezervi.
Едно е да пробаш друго е да го погодишда пробам да го погодам цело коло од Серија А ?
Само напред, ако сакаш да си ги поделиме?да пробам да го погодам цело коло од Серија А ?
Моја прогноза = Сите кецови , освен Парма, Џенова и Киево кој ме влечат накај нерешено.да пробам да го погодам цело коло од Серија А ?
Ајде Волвс победувајте Кајгана меџик умешај прсти ајде
15 беше во моцарт за x-1, со здравје нека си ги троши паричките , мене ме турна за 16кДругарче што не следи фудбал ниту па страни за типови и предлози ја играл x -1 (10,5 коеф.) на 200 ден. уплата и во 90-та постигнаа гол Гилингам и така си фати 2100 денари.