Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Бркај ги германска втора, петок (3), саб(2), нед(3). Исто така, за овој тип се добри Чесите(ама им почна паузата), Норвешка прва и втора(исто така се на пауза), Шкотска втора/трета дивизија(по старо), Австрија 2, Швајцарија 2.

Гледам и за прво 2+ не се лоши коеф. А ипак посигурно изгледаат ако може така да се каже пошто нема ништо сигурно :D Морам да почнам повеќе да играм типови на голови пошто веќе не иде со конечен тип. Денес паднав само на утакмицта од Шпанија 2 лига ја имав 1Х а заврши двојка. Гостиве немале победа во гости скоро цела година и сега најдоа :)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
За утре Олимпијакос и Леверкузен ми личат како нај must win. Е сеа дали е и реално така да искочат ?
Абе како што овде констатиравме, од тоа мора да победат, живеат кладилнициве. Според мене, утре е најдобро да се пушти еден тикет со сите Х и да се бара 4/8 или 5/8.
--- надополнето: 10 декември 2013 во 00:50 ---
Гледам и за прво 2+ не се лоши коеф. А ипак посигурно изгледаат ако може така да се каже пошто нема ништо сигурно :D Морам да почнам повеќе да играм типови на голови пошто веќе не иде со конечен тип. Денес паднав само на утакмицта од Шпанија 2 лига ја имав 1Х а заврши двојка. Гостиве немале победа во гости скоро цела година и сега најдоа :)
Абе еве конктретно за 2+ прво, мислам дека е добро да ги играш у систем затоа што тоа ти е "лото" тип. Направи рачуница колку од колку да бараш според коефициентите и така.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
FC Kobenhavn : Real Madrid 2 & T2 1,50
Galatasaray : Juventus T2 2+ 1,85
Barcelona : Celtic 1 & T1 1,30
Chelsea : Steaua 1 & T1 1,35
Marseille : B. Dortmund 2 & T2 1,55

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Продолженија на хокеј во Моцарт важат или слабо?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
како да фатиш спортска бе све им е*ам нивно ги чекам Голден Стејт за 3000 да дадат над 99 коша и 2ка тие шут за два 35% и за тројка 8% :tapp:

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
За утре од мене
Баерн ГГ
Бенфика ГГ
Галата ГГ
Манчестер ГГ
сигурен сум во ова дека ќе испадне 97 посто а тие 3 посто се кај манчестер да не ме поебе :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
За утре од мене
Баерн ГГ
Бенфика ГГ
Галата ГГ
Манчестер ГГ
сигурен сум во ова дека ќе испадне 97 посто а тие 3 посто се кај манчестер да не ме поебе :)
Епа продај се што имаш од дома, уплати на тие без Манчестер и после ќе имаш 3 дупло :pos:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ај да слушнам како би го објасниле феноменов на кладилнициве со различни коефициенти за 1&GG и 1&3+, односно за 2&GG и 2&3+ ???? За некој натпревари е мала разликата, ама за некои како овие означени со зелено е поприлично солидна. Како тоа за натпреварот да заврши 1 и двата тима да дадат гол, има коефициент 2.7, а за натпреварот да заврши 1 и 3+, има коефициент од 3.05 ? Па нели за да заврши 1 и двата тима да дадат гол натпреварот треба да заврши со резултат 2:1,3:1,3:2...итн, што всушност е исто со 1 и 3+ ? Каде се губи таа разлика меѓу коефициентите за всушност еден ист тип? И кој будала би ја изиграл еве пример Манчестер - Шахтјор 1&GG кога за 1 и 3+ има дури 0.35 повеќе коефициент? Од секогаш ми било нелогично ова, и незнам зошто воопшто постојат типовите 1&GG и 2&GG. Чекам дебата за ова.:D

Untitled.png

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
Ај да слушнам како би го објасниле феноменов на кладилнициве со различни коефициенти за 1&GG и 1&3+, односно за 2&GG и 2&3+ ???? За некој натпревари е мала разликата, ама за некои како овие означени со зелено е поприлично солидна. Како тоа за натпреварот да заврши 1 и двата тима да дадат гол, има коефициент 2.7, а за натпреварот да заврши 1 и 3+, има коефициент од 3.05 ? Па нели за да заврши 1 и двата тима да дадат гол натпреварот треба да заврши со резултат 2:1,3:1,3:2...итн, што всушност е исто со 1 и 3+ ? Каде се губи таа разлика меѓу коефициентите за всушност еден ист тип? И кој будала би ја изиграл еве пример Манчестер - Шахтјор 1&GG кога за 1 и 3+ има дури 0.35 повеќе коефициент? Од секогаш ми било нелогично ова, и незнам зошто воопшто постојат типовите 1&GG и 2&GG. Чекам дебата за ова.:D

Прегледај го приврзокот 79041
Вероватно затоа што кладилницата за 1 со поголема веројатност го очекува резултатот 2:1 отколку 3:1, 3:2 итн.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
@mafo каде се изгуби бе ? или моментално продаваш нешто ?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

Спортлајф копирале од Моцарт ама ни они незнаат што копирале, играва што им е 1&GG е срање за разлика од Моцарт каде имаат t1&GG и 2:3 да заврши ти фаќаш, а ова да чекаш 1 и ГГ и плус безвезе коефициент ставен нема рачун да се игра

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256

Еве ти прост пример, земи ги дуелите на Барса - Селтик, и Челзи - Стеауа.
Коеф за 1&3+ ти се помали од коеф за за 1&ГГ, бидејки кладилниците сметаат дека Барса и Челзи лесно би ги добиле овие натпревари со 3-0 или 4-0 итн..

Kajgana Shop

На врв Bottom