Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Singl 3
Hokej: Veronezh - Ryazan 2 (4.50) koff
srekno (y)

--- надополнето: 3 декември 2013 во 15:52 ---
Мафијо, дај пишивај ги порано овие работи друг пат жити се :)
cekaj kure 1:2 e 800 denari imam uplateno a imam nekoe gadno custvo , omsk igra mn podobro
--- надополнето: 3 декември 2013 во 15:54 ---
2:2 :facepalm: ako ne vleze se odjavuvam edna nedela od forum

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Nice are with 5 losses in a row, and if they don't start winning they will soon find themselves in the relegation battle. Their main problem is the sheer amount of injuries they have. Out for today will be Genevois(D/9), Jeremy Pied(M/10) ,Luigi Bruins(M/3), Eric Bautheac(F/8/1), Mahamane Traore(M/7) Mathieu Bodmer(M/9), David Ospina(GK/11) and 5 other long-term injuries without a start this season. The first three got injured in the last match so if they managed to lose 5 games with them I can't really see them getting anything from this match. Last game they lost to Lorient 3:0 on the road. Monaco is 3rd, behind Lille and 5 points away from PSG. They have lost a few points recently and they need to start winning as sson as possible if they are to stay in the title race. On the road, they haven't been so impressive, recording 3-3-1 with the loss being against the very solid Lille, and even there Monaco was in control for the most of the match and the scoreline didn't reflect the match at all. Monaco still without Falcao, but they have shown that they can still play just fine without him, even though converting chances into goals might be harder without him, there should be plenty of them against the injury-ridden Nice. Guests also without Ferreira-Carrasco(M/14/3) and two other unimportant long term absentees. Monaco can't afford to drop any more points especially against a team in such a state like Nice. Considering all their absences and the class difference between the teams, I believe the odds for Monaco are generous enough, so full stakes for me.
Ница е домашна екипа, сумњам дека ќе пројде уште една утакмица, а да не дадат гол и така на Монако одбраната не е нешто посебно, ГГ ми е по веројатно, ако веќе играм 2ка би играл 2и3+

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Celje - Domzale - X2 - 1.4 za pohrabrite i 2 domasnive imale virus i ne trenirale 2 dena a trebalo natprevarov vikendov da se igra..
Zadar - Istra - 0-3 - 1.4 Zadar na poslednite 3 meca ne postignal gol protiv Istra ova e kup mec i ne veruvam na otvorena igra od strana na Istra.. koef. se od BetCity
I blagodarnost do StefanKobe za snukerite zedov nekoj denar (y)

:pipi:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не знам дали им е сменето ама Шефилд Вед-Леичестер за Леичестер да даде гол е 1.9.Сигурно е грешка ама би било добро некој да им ја има искористено грешката.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Не сум приметил за портсмут дека се игра утре, а сеа ме мрзи да идам да ја тргам.
Ако влезат останативе ќе се молам утре да испадне и оваа

Sent from my ST21i using Tapatalk

Attachments

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не знам дали им е сменето ама Шефилд Вед-Леичестер за Леичестер да даде гол е 1.9.Сигурно е грешка ама би било добро некој да им ја има искористено грешката.
Спорт Лајф е 1.12 од каде сега тоа?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Спорт Лајф е 1.12 од каде сега тоа?

Во билтенот на Копачка има коефициент 1.90.Другар прееска ја начекал ама го прашал тој за сваки случај,и овој се збнуил и му рекол нема шанси да е толку.Не знам кај се јавил и ја намалиле.Не знам само дали во таа или во сите.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Nantes - Vallencienes играат пола саат бела удар кон гол. :ROFLMAO:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Во билтенот на Копачка има коефициент 1.90.Другар прееска ја начекал ама го прашал тој за сваки случај,и овој се збнуил и му рекол нема шанси да е толку.Не знам кај се јавил и ја намалиле.Не знам само дали во таа или во сите.
прашувал :pos: уплаќам ако не е таа квота поништи го типот или враќај пари или пиши друго .. вака ташак иначе да, проверив 1.9 пишува у билтен..

ја си уплатив комбинација за денес и за утре
Арсенал 1п 1+ 2п 1+ ( 1.6 )
Ливерпул - 1 ( 1.3 )
Монако 2 ( 2 )
Дортмунд 2 ( 1.2 )
Брнли Ватфорд 3+ ( 1.85 )
Тотенхем 2 ( 1.7 ) ( ако не тепаат оваа ке се самоубијам )
Аустриа виена 1п 1+ 1п 1+ ( 1.6 ) ( зашто ја пишаво oваа да ме ебат црнци незнам :D )
вк. квота 25.12 за 50 = 1255

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Не бе сум рекол купови ретко да играм а камо ли Турски и пак се излажав.

Kajgana Shop

На врв Bottom