Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Nema nekoj golem izbor

SINGL1
Marienlyst-Hobro 1X koef. 2.6

SINGL2
Flamengo-Atletico Paranaense 2 koef.4.3

Kako predlog za liga na sampioni od mene na sitno
Anderlecht-Benfica 1 vo 2
Mancester City-Plzen 5+ ili 2 vo 1 ili TIM2 2+

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.383
Кај Баерн Минхен нема да играат Schweinsteiger, Ribery, Xherdana, Pizarro, Diego Contenta, Holder Badstuber.

Температурата у ЦСКА од -5 до -11, Баерн немале тренинг оти врнело снег.

Како тоа немале тренинг?

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
За Бенфика 2 и Шахтјор 1 има доста солидни коефициенти дадено, 2,10 и 1,65.
Може да се пробаат пошо Бенфика пример е 3 бода зад Олимпијакос кој гостува кај ПСЖ и ако не се праат пиздарии би требало да загуби, со што Бенфика би се изедначила со Олимпијакос. Додека пак Шахтјор е два бода зад Леверкузен, а 3 зад Јунајтед така да со победа во последно коло ќе си решаваат сами против Јунајтед.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
па и не е така лош стадионот..
Можеби бил покриен за време на врнежите од снег, но температурата игра голема улога, -10 па и повеќе не е шала. Јас мислам дека ќе играт многу претпазливо без стартови без претеран напор, си ја одиграв 0-2 гола на еден така рекреативен тикет.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
За Бенфика 2 и Шахтјор 1 има доста солидни коефициенти дадено, 2,10 и 1,65.
Може да се пробаат пошо Бенфика пример е 3 бода зад Олимпијакос кој гостува кај ПСЖ и ако не се праат пиздарии би требало да загуби, со што Бенфика би се изедначила со Олимпијакос. Додека пак Шахтјор е два бода зад Леверкузен, а 3 зад Јунајтед така да со победа во последно коло ќе си решаваат сами против Јунајтед.
Џабе им е на Бенфика. Имаат послаб меѓусебен скор со грците. У случај на исти бодови, иде даље Олимп.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас сум единсвениот човек тука што ја изигра Сосиедат 2-јка 5 коефициент:pos:..многу потценети бе..не се овие Алмериа или Мурчиња...шпанските екипи секогаш во Европа се најдобри но за вечер ќе видиме

Kajgana Shop

На врв Bottom