Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.718
Поени од реакции
4.153
Да ја отвориме сезоната, еве два предлог типа од мене

1.png

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Denes pocnuvaat solidni turniri tenis... Ocekuvam dobri tipovi da ima na temava da napravime pari.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Јас планирам и влезам јако задутре на Слоан Стивенс, 2 коеф ми изгледа како одличен тип. Немаат играно и двете околу месец дена, такс да не знам во каква форма се, ама 5 од 5 меѓусебни Стивенс мора да се испоштува.
Марино со Венус Вилијамс, нема коефициенти уште оваа, ама ако биде над 1.50 за Марино ставам. Пројде квалификации, а Венус нема една година играно, а и тогаш губеше така да треба лесно да пројде.
Исто Џорџи верувам дека ќе ја добие Мугуруза, 1.90.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Јас планирам и влезам јако задутре на Слоан Стивенс, 2 коеф ми изгледа како одличен тип. Немаат играно и двете околу месец дена, такс да не знам во каква форма се, ама 5 од 5 меѓусебни Стивенс мора да се испоштува.
Марино со Венус Вилијамс, нема коефициенти уште оваа, ама ако биде над 1.50 за Марино ставам. Пројде квалификации, а Венус нема една година играно, а и тогаш губеше така да треба лесно да пројде.
Исто Џорџи верувам дека ќе ја добие Мугуруза, 1.90.
Zadutre Osaka treba da e fiks 1.50

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Inace drugari ako sakate da se kladite kako gospoda bez danok ednostavno e trknete do srbija blisku e otvorete si akaunt vo nekoja kladilnica depozit na smetka i uzivajte. Moze i so makedonski pasos da se otvori smetka vo nekoja kladilnica i da si uplakjate/isplakjate pari direktno vo lokalite niz srbija.
Jas na Balkanbet se registrirav i se kladam, uredno si funkcionira, a prethodno gi iskontaktirav na Balkanbet i gi prasav dali moze so MK pasos na sto dobiv potvrden odgovor. Mi rekoa moze no kako opcii za uplata/isplata moze samo direktno vo kladilnica ili pak so kartica koja e izdadena vo srpska banka.
A za drugite kladilnici ne znam kako e ne sum isprobal no za Balkanbet tvrdam deka moze od prva raka...

Napravete si esap dali vredi ili ne, podobro tie 15% shto gi davate na danok da gi davate na kurvi niz srbija. Zarem ne e podobro taka ? :)

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Мареј, Корда, Гофан и Киријос.. 4.76 квота.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
Inace drugari ako sakate da se kladite kako gospoda bez danok ednostavno e trknete do srbija blisku e otvorete si akaunt vo nekoja kladilnica depozit na smetka i uzivajte. Moze i so makedonski pasos da se otvori smetka vo nekoja kladilnica i da si uplakjate/isplakjate pari direktno vo lokalite niz srbija.
Jas na Balkanbet se registrirav i se kladam, uredno si funkcionira, a prethodno gi iskontaktirav na Balkanbet i gi prasav dali moze so MK pasos na sto dobiv potvrden odgovor. Mi rekoa moze no kako opcii za uplata/isplata moze samo direktno vo kladilnica ili pak so kartica koja e izdadena vo srpska banka.
A za drugite kladilnici ne znam kako e ne sum isprobal no za Balkanbet tvrdam deka moze od prva raka...

Napravete si esap dali vredi ili ne, podobro tie 15% shto gi davate na danok da gi davate na kurvi niz srbija. Zarem ne e podobro taka ? :)
Znaes li dali ima nekoj danok na dobivka vo Srbija? Cudno mi e da nema nisto, sekade skoro ima po nekoj danok na kladilnici.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
psv 2ка 3.20, многу беа добри против Ајакс.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933

Da odam do Srbija da potrosham 100eur nafta za da me limitiraat posle 200eur uplata, no thanks

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da odam do Srbija da potrosham 100eur nafta za da me limitiraat posle 200eur uplata, no thanks
Smesno, nema da te limitiraat.
Jaki kladilnici se ova koi gi ima iljadnici niz Belgrad, mnogu mu e gajle tebe da te limitiraat.

Ako si jak igrac i igras na pojaka uplata togas zasto da ne dades 100 evra za nafta ?

Da ti pozajmam ili poklonam 100 evra za nafta ako do tolku ti e dojdena matematikata.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933
Smesno, nema da te limitiraat.
Jaki kladilnici se ova koi gi ima iljadnici niz Belgrad, mnogu mu e gajle tebe da te limitiraat.

Ako si jak igrac i igras na pojaka uplata togas zasto da ne dades 100 evra za nafta ?

Da ti pozajmam ili poklonam 100 evra za nafta ako do tolku ti e dojdena matematikata.
1659466877968.png

1659466906384.png

Сигурно незнаеш повеќе од мене за овие кладилници, да беа тие нешто посебно веќе ќе се кладев таму...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Боце 750 дол. на женски баскет. Лимит одма. :tvg:

Kajgana Shop

На врв Bottom