Нема баш логика тикетов искрено, првава освен плус ништо не би ја играл, Рамос 3-1 во меѓусебни(до душа одамна играле), очекувам многу неизвесна утакмица, така да мислам не е паметен избор. Другиве две таман се освен мал што е коеф.ја вчера го фатив Агут на 2.75 да ја врти, за денес би ова на бустнатово што го предлагаат од бет, Агут, Синер и Алкараз 2,49 све на све квота.
да во право си и ја се мислев плус или да верувам у Агут ко вчера ама го гледав човекот игра некогаш топ ама некогаш и забегува така да ме премисли плус ќе го ставам.. и ќе ги сврзам двајцава по 2-0Нема баш логика тикетов искрено, првава освен плус ништо не би ја играл, Рамос 3-1 во меѓусебни(до душа одамна играле), очекувам многу неизвесна утакмица, така да мислам не е паметен избор. Другиве две таман се освен мал што е коеф.
Со среќада во право си и ја се мислев плус или да верувам у Агут ко вчера ама го гледав човекот игра некогаш топ ама некогаш и забегува така да ме премисли плус ќе го ставам.. и ќе ги сврзам двајцава по 2-0
Za utre od sabajle
Meralco - Ginebra 176.5+ 1.90
Huh?@SK-92 ништо арно ми беше за Агут а не плус..
Можеше и да пројде, се знае дека у тај брејк све бива, особено после таков сет.@SK-92 ништо арно ми беше за Агут а не плус..
Автоматски споено мислење:
Младеновиќ Богдан дубл жени пишете ја да ја вртат(ја стаив на 3.25)
Ма ништо не пишувам више не ми иде ќе се чувам за премиер лига
Slabo pratam i se kladam na tenis no gledam denes bukvalno site tipsteri na internet go tipuvaat Nakashima - Tiafoe 23.5+.Можеше и да пројде, се знае дека у тај брејк све бива, особено после таков сет.
Само без нервози, не знам колку му стави, ама сум губел тикети и над 1к евра и никому ништо, така да еден тикет ни ќе те збогати ни ќе те осиромаши, континуитетот е битен.
Плус можеш да се вадиш вечер на Пол
Првата што ти ја дадов не влезе, а стварно бев 90% сигурен. Некако чуден ми е денов за играње, веројатно среќа што само тоа изиграв. Иначе и јас мислам дека треба да е плус, исто и очекувам Тиафо да добие така да 2 и + мислам е исто добар избор, 3.60 коеф.Slabo pratam i se kladam na tenis no gledam denes bukvalno site tipsteri na internet go tipuvaat Nakashima - Tiafoe 23.5+.
Skroz izednaceni bile momentalno ovie dvata, dokaz za toa e i kvotata 1.90-1.90.
Megjusebno igrale 4 pati 3 pati vo over.
Mislam treba da se isprati.
Ke ja vrzam so Alcaraz 2:0 1.25.
мали турнири се и не се мотивирани високорангираните до максимум да се залагаат,ден како денес е благослов за кладилницитеПрвата што ти ја дадов не влезе, а стварно бев 90% сигурен. Некако чуден ми е денов за играње, веројатно среќа што само тоа изиграв. Иначе и јас мислам дека треба да е плус, исто и очекувам Тиафо да добие така да 2 и + мислам е исто добар избор, 3.60 коеф.
Siti da osvoi, Haland da dae gol, Fabinjo da dobie zholt i dodaj uste Meteor da padne na stadionot...@SK-92 ма сакав @OMG!! да го тагнам исти профилни ми дојдоа вчера хахахахах ма од нервоза све испоутнав вчера, 29/07 да не се повтори !! иначе да на граница испадна Агут ќе испаднеше Батиста Агут за малце..
@ilz само тебе ќе те слушам од сега што ќе пишеш тоа ќе играм !
за денес 13 квота Сити да освои, Браут Халанд да дае гол, Фабињо жут да добие, ми се свиѓа ептен.
EvrotipПостои во нашиве кладилници некаде тип одредена екипа да освои првенство, без одредена екипа?
На пример, Борусија Дортмунд да освои Бундес Лига без Баерн Минхен?