Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
NeДали ќе биде глупава, поглупава или најглупава одлука да се оди со цел профит на винер Белгија?
NeДали ќе биде глупава, поглупава или најглупава одлука да се оди со цел профит на винер Белгија?
Vo sportlife ima,bar na online stranicata im stoi..Има негде да се кладиш колку продолжение ќе има во прво полувреме? Лукаку изјавил дека денес во 10тс минута ќе ја исфрлат топката во аут и ќе има едноминутен аплауз заради Ериксен. Така да овер 0.5 е зицер, а и овер 1.5 ќе биде зашо ќе има гарант по некој прекин/фаул. Ај ако има негде баш кажете квоти.
Резултат што им одговара и на двете селекции. Вчера после победата на Украина одма се смени иксот, мислам од 3 и нешто на 2.4 падна. Ќе иде уште подоле ми се чини.Украјна - Австрија за Х ставиле 2,10 коеф.
Moras odma da prijavis i mislam deka ke te isplatat, bidejki ako nekoj go najde i go isplati, dzabe ke ti e..Што доколку уплатено ливче во спортлајф на картичка го изгубам а е добитно?
Да да ама морам да пријавам на последна минута кога ќе испадне натпреваротMoras odma da prijavis i mislam deka ke te isplatat, bidejki ako nekoj go najde i go isplati, dzabe ke ti e..
Ван Ујтванк и Минен се пар, мислам љубовен. Можат да си ја договорат како сакаат.Gasquet 1.25
Auger-Aliassime 1.53
Kasatkina 1.30
Van Uytvanck 1.40
France 1.28
А и Минен е подобар играч од Ујтванк и смешна е малце квотата. Дај нешто за денес. Фала иначе за паровите во понеделникот.Ван Ујтванк и Минен се пар, мислам љубовен. Можат да си ја договорат како сакаат.
Баниран бев во понеделникот.А и Минен е подобар играч од Ујтванк и смешна е малце квотата. Дај нешто за денес. Фала иначе за паровите во понеделникот.