Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Можи и на корнери и шутеви за Русија да се проба, Финците освен да се бранат ништо друго не знаат.
Мислам дека ќе успеат бод да земат, Русија се ужасни.
Турција ми е за сингл 2.70
Не верувам полошо издание да прикажат од она со Италија, плус играат со Велс послаб противник.
Ако сакаат да поминат групи мора тука 3 бода.
Квотата вреди.
Ne se bas poslabi wels... ja ne bi ja igral singl (osven ako ti ne stavas 100 den na singl)..

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Во четврток ни даваат 5.75 коеф против Украина, х2 не ќе е лошо да се тури синл.
Белгија има 2 коеф против Данска, оваа исто треба да е 2ка.
На Австрија и даваат 6 коеф против Холандија, тука исто вреди х2 или некој азиски, Холандија се шлепа на стара слава, а Австрија се зезнат тим.
Сосема спротивно мислење имам и за Украина и за Холандија. :)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Сосема спротивно мислење имам и за Украина и за Холандија. :)
Украина е ризична, повеќе патриотски :D Искрено се надевам дека ќе им земеме барем бод.

За Австрија затоа ја ставив и последна, Холанѓаните се нестабилни, мислам дека нема да изгураат далеку.

Белгија ми е најсигурна, па нашиве, па Австрија.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.075
Поени од реакции
19.460
Украина е ризична, повеќе патриотски :D Искрено се надевам дека ќе им земеме барем бод.

За Австрија затоа ја ставив и последна, Холанѓаните се нестабилни, мислам дека нема да изгураат далеку.

Белгија ми е најсигурна, па нашиве, па Австрија.
Истото мислење го имам и јас, евентуално наместо Македонија х2 ќе ја изиграм гол да дајме 1.75
Украина се попара во одбрана со се голман.
Холандија би требало на голови да влези.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.864
Сеа глеам состави и некако ме влече нешто накај Велс, Џејмс и Бејл се по крилата а Турците имаат дефанзивно слаби бекови и може да ги пецнат по крилата. Али го избегнувам мечов секако, некако мувла ми е било што да играм. Можда нешто во живо ќе видиме.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Очекувам Турција да биде разочарување на првенствово.
Велс дава гол и Италија 1&т1 3 квота мерачки...

Швајцарија вечер очекувам ко сирење да ја избушат Имобиле и Инсиње.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.181
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.381
Поени од реакции
1.938
Како искусен кладионичар што се правиш да ја играш постојано Франција поминува групи, поминува осминафинале итн итн ќе собериш поголем коефициент ама ти си знаеш.
Who cares за ова. Изиграв за да го гледам Европското. Франција да ја помини групата БтВ е 1.01 :/

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.942
Поени од реакции
23.765
Како искусен кладионичар што се правиш да ја играш постојано Франција поминува групи, поминува осминафинале итн итн ќе собериш поголем коефициент ама ти си знаеш.
Како си сигурен дека ќе има поголем коефицент така?
Ако се први во група во 1/8 финале најверојатно ќе играат со некој многу послаб противник и квота од 1.25 да поминат понатаму.
Па и 1/2 финале да играат со тим како Англија во најдобар случај ќе биде 1.80 квота за Франција да иде понатаму...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.381
Поени од реакции
1.938
Како си сигурен дека ќе има поголем коефицент така?
Ако се први во група во 1/8 финале најверојатно ќе играат со некој многу послаб противник и квота од 1.25 да поминат понатаму.
Па и 1/2 финале да играат со тим како Англија во најдобар случај ќе биде 1.80 квота за Франција да иде понатаму...
И рачунај на тие коефициенти колку пари треба да ставам за да стигнам од чист профит од 850€

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.181
Who cares за ова. Изиграв за да го гледам Европското. Франција да ја помини групата БтВ е 1.01 :/
Онака, ти му се смееше на луѓе што постираат ваков тип како ништо не разбирале и како ти си тој типстерот.

@SK-92 пет типови се во прашање, ќе направат повисок коефициент од 5 сигурно

Kajgana Shop

На врв Bottom