Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јануари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
15
Pozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Moras 2 singla, ednata e NG drugata 0-2 gola
да не треба еднаш ГГ и уште еднаш НГ да ја уплати ?? на 3-0 губи многу.........
Автоматски споено мислење:

Pozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?
ти требаат пари или ти требаат трошки, треба да одлучиш кога играш кладилница

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
да не треба еднаш ГГ и уште еднаш НГ да ја уплати ?? на 3-0 губи многу.........
Автоматски споено мислење:

ти требаат пари или ти требаат трошки, треба да одлучиш кога играш кладилница
aко е 3:0 oндак ќе ја фати НГ.. НГ нели е макар 1 од тимот да не даде гол.. Ако е 1:1 всушност е ГГ и пропаѓа НГ меѓутоа се покрива со 0-2 гола.. А ако е резултат 2:0, 1:0, 0:0, 0:1 или 0:2 ондак и двата типа ги фаќа што го покриваат ГГ3+ :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
aко е 3:0 oндак ќе ја фати НГ.. НГ нели е макар 1 од тимот да не даде гол.. Ако е 1:1 всушност е ГГ и пропаѓа НГ меѓутоа се покрива со 0-2 гола.. А ако е резултат 2:0, 1:0, 0:0, 0:1 или 0:2 ондак и двата типа ги фаќа што го покриваат ГГ3+ :D
Тука е цел проблем на колку по комбинација да брани и на крајот можи и дебела загуба да испадни..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Eве сега проверив, во моцарт за утакмицава НЕ ГГ3+ ти е 1,90 квота.. Зависи колку си уплатил на првиот тикет, искомбинирај си колку сега да уплатиш...

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Минен - Мартинчова , Минен under 10,5 games 1.81 Копачка

Мартинчова вчера у тешок дуел ја збриша Кочарието со 2:1 ( првиот сет водеше 5:3 и сервираше за 6:3 и го забуги 5:7). Има ок форма, способна е да зима сетови со 1-2 брејка против послаби противници. На земја има веќе одиграно 11 дуели .
Минен нема добра форма , одигра 3 дуели ова лето , 3 порази. Само во Палермо зема сет на Арабуена, а другите два сета ги загуби од неа со 6:0 и 6:1. Тоа и е единствен дуел на земја во цела година.
Очекувма Мартинчова да го искористи моментумот и формата шо ги има над Минен и да земе победа нешо као 6:4 6:4.

Томова - Бушар , прв сет over 8,5 games 1.59 Копачка

Серозно не го сфаќам коеф .. Бушар досеа одигра два квалификациски дуела у Истанбул , вчера со Кунг 6:4 6:4 и пред два дена со Јорович 6:2 7:6. Од 4 одиграни сета на земја, 3/4 и се over 8,5.
Томова нема дуел на земја оваа година, со Анасимова у ЊуЈорк беше underdog со 7.00 1.00 коеф и пак ја намачи со 5:7 5:7. Освен ако Томова нема некоја повреда или сл, не гледам како би го загубила лесно првиот сет.
Бушар си е Бушар, ќе одигра 2 добри дуела, ќе гоусере третиот. Ова и е третиот.

Данилович - Тиг -3,5 1.82 Копачка

Данилович одигра два квалификациски дуели во Турција, вчера со Раданович 6:0 6:2 и пред два дена со Пар 6:1 6:1. Предходно во Прага ја победи Захариас со 6:3 6:1 , па загуби у следното коло од Перез 7.6 6:4.
Тиг одигра два дуела на земја ова лето во Палермо со Контавеит 6:3 6:4 пораз и во Прага со Крејчкова 6:4 6:4 пораз. После тоа ојде у САД , кај шо Калијанска ја победи во Синси , па Векич ја збриша со 6:1 6:2 во ЊуЈорк. Едина победа ова лето и е над Куруми Нара.
И двете се солидни на земја, лани имаа добра форма, ама тоа е лани, сега Србинакта ми делува во подобра форма и хендикепот и коеф се таман за инвестиција.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Португалија одложена ??

Ебаго..https://www.uefa.com/under21/match/2026730--portugal-vs-belarus/

Абе ајде...
Three Belarus players have tested positive for the virus, putting the match at serious risk, and the match was subsequently called off. The decision of UEFA and their public announcement is expected in due course.

UEFA will not only declare the suspension of the match, but also whether the game will go ahead on a different date - or if Portugal are awarded an automatic victory.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Нашите пријатели Амур денес гостуват кај Магнитогорск.
Нашите пријатели Амур и денес се без пола екипа : https://www.rezultati.com/utakmica/fTrnRt4k/#detalji
Нашите пријатели Амур веќе имаа три гостувања : 8:2 пораз од Омск , 2:0 пораз од Јарослав и 6:4 пораз од Череповец.
Нашите пријатели Амур на последните 2 гостувања кај Магнитогорск се со порази од 5:2 и 4:3.
Нашите пријатели Амур денес ќе примат 4 гола ( мислам и се надевам ).

Магнитогорск т1 +3,5 голови 1.75 Спортлајф

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Нашите пријатели Амур денес гостуват кај Магнитогорск.
Нашите пријатели Амур и денес се без пола екипа : https://www.rezultati.com/utakmica/fTrnRt4k/#detalji
Нашите пријатели Амур веќе имаа три гостувања : 8:2 пораз од Омск , 2:0 пораз од Јарослав и 6:4 пораз од Череповец.
Нашите пријатели Амур на последните 2 гостувања кај Магнитогорск се со порази од 5:2 и 4:3.
Нашите пријатели Амур денес ќе примат 4 гола ( мислам и се надевам ).

Магнитогорск т1 +3,5 голови 1.75 Спортлајф
По истата логика се раководев и јас. Уплатено сношти:
Screenshot_20200909-123145~2.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Им се вратија голем број на играчи на Амур вклучувајќи го и првиот голман Аликин то на резлутати не е точно ниту некогаш било играа со ОМСК 90% од овие шо се "повредени"
проблемот е шо не се спремни за игра се виде на последната со Омск кај шо си играја курот со нив исто ке е и овде само шо Магнитогорск се лепешкари знает да издупет работа слично со Кунлун беше со Сочи тој резултатот не е реален воопшто сепак над 40 шута ке имаат треба да забодат 4

Kajgana Shop

На врв Bottom