- Член од
- 25 јануари 2010
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 15
Pozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?
Moras 2 singla, ednata e NG drugata 0-2 golaPozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?
Во моцарт има игра не гг3+Moras 2 singla, ednata e NG drugata 0-2 gola
Ne sum znael.. ja na zlatna baratam zatoa nz za mozzart..Во моцарт има игра не гг3+
да не треба еднаш ГГ и уште еднаш НГ да ја уплати ?? на 3-0 губи многу.........Moras 2 singla, ednata e NG drugata 0-2 gola
ти требаат пари или ти требаат трошки, треба да одлучиш кога играш кладилницаPozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?
aко е 3:0 oндак ќе ја фати НГ.. НГ нели е макар 1 од тимот да не даде гол.. Ако е 1:1 всушност е ГГ и пропаѓа НГ меѓутоа се покрива со 0-2 гола.. А ако е резултат 2:0, 1:0, 0:0, 0:1 или 0:2 ондак и двата типа ги фаќа што го покриваат ГГ3+да не треба еднаш ГГ и уште еднаш НГ да ја уплати ?? на 3-0 губи многу.........
Автоматски споено мислење:
ти требаат пари или ти требаат трошки, треба да одлучиш кога играш кладилница
Тука е цел проблем на колку по комбинација да брани и на крајот можи и дебела загуба да испадни..aко е 3:0 oндак ќе ја фати НГ.. НГ нели е макар 1 од тимот да не даде гол.. Ако е 1:1 всушност е ГГ и пропаѓа НГ меѓутоа се покрива со 0-2 гола.. А ако е резултат 2:0, 1:0, 0:0, 0:1 или 0:2 ондак и двата типа ги фаќа што го покриваат ГГ3+![]()
Eве сега проверив, во моцарт за утакмицава НЕ ГГ3+ ти е 1,90 квота.. Зависи колку си уплатил на првиот тикет, искомбинирај си колку сега да уплатиш...Pozz drugari , ja cekam uste u.espanola - s.wanderers od chile gg3+ za okolu 30k , pametna ideja kako da stitam ?
Португалија одложена ??
Ебаго..https://www.uefa.com/under21/match/2026730--portugal-vs-belarus/
Абе ајде...
Three Belarus players have tested positive for the virus, putting the match at serious risk, and the match was subsequently called off. The decision of UEFA and their public announcement is expected in due course.
UEFA will not only declare the suspension of the match, but also whether the game will go ahead on a different date - or if Portugal are awarded an automatic victory.
По истата логика се раководев и јас. Уплатено сношти:Нашите пријатели Амур денес гостуват кај Магнитогорск.
Нашите пријатели Амур и денес се без пола екипа : https://www.rezultati.com/utakmica/fTrnRt4k/#detalji
Нашите пријатели Амур веќе имаа три гостувања : 8:2 пораз од Омск , 2:0 пораз од Јарослав и 6:4 пораз од Череповец.
Нашите пријатели Амур на последните 2 гостувања кај Магнитогорск се со порази од 5:2 и 4:3.
Нашите пријатели Амур денес ќе примат 4 гола ( мислам и се надевам ).
Магнитогорск т1 +3,5 голови 1.75 Спортлајф