1xBet ви се одлична замена за Marathon буквално истата понуда со за нијанса поголеми квоти на некој натпревари и поголеми лимити.Ех да ги ебам , супер понуда имаа маратон ....
1xBet ви се одлична замена за Marathon буквално истата понуда со за нијанса поголеми квоти на некој натпревари и поголеми лимити.Ех да ги ебам , супер понуда имаа маратон ....
Гледам , и таа е руска ваљда ?!1xBet ви се одлична замена за Marathon буквално истата понуда со за нијанса поголеми квоти на некој натпревари и поголеми лимити.
Да руска е порано беа доста проблематични заедно со Маратон и доста затвараја акаунти и лимитираја, ама се издигнаја максимално и моментално се 2 кладилница по посетеност во Европа - линк спонзори се на Барса - линк.Гледам , и таа е руска ваљда ?!
Спонзори се у руската лига.
Ама воа ко шо е тргнато , ваљда скроз ќе забранат онлајн играње ( освен за домашните сајтови), нешо ко шо има у БГ и Малта ..
Мал проблемДа руска е порано беа доста проблематични заедно со Маратон и доста затвараја акаунти и лимитираја, ама се издигнаја максимално и моментално се 2 кладилница по посетеност во Европа - линк спонзори се на Барса - линк.
Јас играм одкако ми го затворија акаунтот на Маратон и без проблеми повлекувам, имаше доста случаи кои ги пријавуваја по интернетов за неисплатени пари ама се средија како што гледам и читам, така да слободно играјте![]()
Заборавив да напоменам се влегува преку алтернативен линкМал проблем Прегледај го приврзокот 264119
Јас не би си играл со 1xbet и алтернативни линкови.Заборавив да напоменам се влегува преку алтернативен линк
![]()
1XBET.COM Betting Company. Online sports betting
1XBET Betting Company has been operating since 2007. Licensed sports betting. Online bets 24/7.ua-1x-bet.com
Ако користите Андроид имате и апликација.
Јас имам и програма за на лаптоп 1xWin се вика функционира безпрекорно ке ја прикачам после...
Те разбирам е ризик ама нон стоп ке има алтернативен линк и да исчезне овај(веќе со месеци се користи) а и да се деси нешто скроз да неможе да биде достапна од нашава држава тука се ВПН програми... имам познаник од Хрватска кој со години се клади на тој начин.Јас не би си играл со 1xbet и алтернативни линкови.
А игра воопшто Осака денес? На тенис експлорер не е ставен парот. На Бетфер го има, изгледа сепак ќе се игра. Не знам за исходот, ова сега со протестите менува на психологијата на Осака. Од една страна може да влезе помотивирана, од друга страна може да не и паметот тука.Те разбирам е ризик ама нон стоп ке има алтернативен линк и да исчезне овај(веќе со месеци се користи) а и да се деси нешто скроз да неможе да биде достапна од нашава држава тука се ВПН програми... имам познаник од Хрватска кој со години се клади на тој начин.
Него добива Осака денес?![]()
I jas gi igram denes G2 i Astralis da pobedat.Да руска е порано беа доста проблематични заедно со Маратон и доста затвараја акаунти и лимитираја, ама се издигнаја максимално и моментално се 2 кладилница по посетеност во Европа - линк спонзори се на Барса - линк.
Јас играм одкако ми го затворија акаунтот на Маратон и без проблеми повлекувам, имаше доста случаи кои ги пријавуваја по интернетов за неисплатени пари ама се средија како што гледам и читам, така да слободно играјте
Иначе за денес одам трет пат контра Нинџите во Пиџаминајчесто вакви аутсајдерски низови завршуваат од искуство во другите спортови.
Astralis - NiP 1 1.50
Астралис се данци и е најдоминатниот тим последниве 2-3 год и буквално се unplayable кога се на ниво, пред некој месец направија промена во тимот, капитенот и уште еден играч одлучија да паузираат и ги заменаја со 2ца нови играчи кои засега се покажаја одлично и сметија во првите 2 меча.
За НиП пишав претходно се провлекоја во првиот меч ради крашот на БиГ, а во вториот ради мизерната престава на НаВи иначе се тежок просек од тим па ајде да видиме дали имаат сила за уште едно изненадување.
На која кладилница имаш акаунт, marathonbet.co.uk или marathonbet.com? Јас имам на co.uk и немам никакво соопштениеЗамерак , полека полека и од мапата ке не избришат ебати посраната држава
Што има во БГ и Малта?Ама воа ко шо е тргнато , ваљда скроз ќе забранат онлајн играње ( освен за домашните сајтови), нешо ко шо има у БГ и Малта ..
.com sea samo so mo stasa na email,proveri si go mozda kaj tebe ne eНа која кладилница имаш акаунт, marathonbet.co.uk или marathonbet.com? Јас имам на co.uk и немам никакво соопштение