Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
super betovi davas na blogot, megjutoa nie sto nemame blog, gi dava samo zavrsenite utakmici i sto vekje si odigral.. bi bilo super da gi stavas tuka tipovite tie sto gi stavas na blogot :D
Све е у ред Али не би било фер спрема оние шо ми се претплатени а ги имат од форумов 2ца.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mojot jak double za vecerva e Embiid + i Clippers pobeda. @2.70 vkupna kvota

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Де пушти линк,мпжда ќе ти се покачи бројката:D
Реално избегавам соработка со Македонци ради плачки,колнења врати ми ги парите,немаш појма,ме скина итн а линк од блогот имаш во потпис кај мене остало по ПП мојме да се договориме

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Абе не мроа типови, доволно е информации :)
Сами ќе си најдеме типовите :D:cool:

Tуку Ембид над 27,5 , Фили +7,5 хендикеп , Клиперс 1 и Денвер под 220 поена , sounds good ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Све е у ред Али не би било фер спрема оние шо ми се претплатени а ги имат од форумов 2ца.
a kako funkcionira blogot, jas ti plakjam mesecno za da dobivam tipovi?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.287
Абе не мроа типови, доволно е информации :)
Сами ќе си најдеме типовите :D:cool:

Tуку Ембид над 27,5 , Фили +7,5 хендикеп , Клиперс 1 и Денвер под 220 поена , sounds good ?
Денвер Јута ја гледав првата скоро цела, нападите на Јута одеа цело време преку играчот што го чува Портер од Денвер. Криминален дефанзивец е човекот, го утепаа Јута, ама буквално секој напад преку него напаѓаа. Може Портер минус да се игра денес, и да добие минутажа ќе влага гарант у проблеми со фаули, плус нема лесни поени на обрач заради Гобер.
Автоматски споено мислење:

Не, ти му плаќаш и плус му даваш типови.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
vo zivo gledam ubav 2,10 koef za Dinamo Tbilisi 1x dvojna.. Premrtov gol dadoa Tirana i vrska nemaat od fudbal.. vredi..

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.976
Денвер Јута ја гледав првата скоро цела, нападите на Јута одеа цело време преку играчот што го чува Портер од Денвер. Криминален дефанзивец е човекот, го утепаа Јута, ама буквално секој напад преку него напаѓаа. Може Портер минус да се игра денес, и да добие минутажа ќе влага гарант у проблеми со фаули, плус нема лесни поени на обрач заради Гобер.
Автоматски споено мислење:

Не, ти му плаќаш и плус му даваш типови.
porter dobiva povekje minuti poradi dvajcata so im falat barton i haris valjda,
sekogas gi mesam tie. dobar e vo ofanziva, a odbrana bas kriminalen :pos:
jas mislam mitchel treba da odi over 29.5 pak. i koga igrase porter i koga bese out, nikoj ne go zastana. prebrz e, a denver e tromava ekipa, mislam megju poslednite bea vo regularen del po pace.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.287
porter dobiva povekje minuti poradi dvajcata so im falat barton i haris valjda,
sekogas gi mesam tie. dobar e vo ofanziva, a odbrana bas kriminalen :pos:
jas mislam mitchel treba da odi over 29.5 pak. i koga igrase porter i koga bese out, nikoj ne go zastana. prebrz e, a denver e tromava ekipa, mislam megju poslednite bea vo regularen del po pace.
Да бе Мичел ако му тргне нема одбрана за него, врие ликот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Макаби 13 удари на гол, од кој 5 во рамките на голот во пп. Не сака да влези.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Фала богу :D блогот е користен за други цели од таму ако фатиш бет на непроменета маргина алал вера. Али ми отвори многу опции и врски не останав неприметен.:)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Најѓупски кладилници се нашите, границите и вчера и вечерва ги кренаа за шутеви во голот а квотата мизерија, гитла

B

Beginner

Гостин
Многу е за вечер границата, сакам на Лион оти сметам дека ќе извадат барем 2.5 удари во голот, одбраната на Баерн е климава би требало да влези ова.
Исто и на корнери ќе ја играм оти е над 2.5
Лион да дај гол е 1.80
Барса со никаква игра успеа неколку пати да им направи 100% шанси, ќе ја вметнам во тикетот па што биде нека биде.
А ако играм на изненадување за чешит ќе ја пробам 1х на 4.25 коеф.
Со Сити ми опали ја фатив и 1х и тим 2 плус, за вечер пак така ќе ја пробам.
1.25 за полуфинале не го играм па не знам шо да е.
Евротип е 3.5 границата на Лион а за вкупно удари на гол 10.5 ако имат Лион 4 90% ќе има и Баерн барем 6 удари.
И да помеѓу Молде и Макаби одбрав Макаби 1-1 и 4+ :tapp:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Евротип е 3.5 границата на Лион а за вкупно удари на гол 10.5 ако имат Лион 4 90% ќе има и Баерн барем 6 удари.
И да помеѓу Молде и Макаби одбрав Макаби 1-1 и 4+ :tapp:
Не мора да значи тоа, ама ме нервира шо ги поместуваат границите еден саат пред да почни натпреварот, заинает 10 шута ќе има Лион вечерва :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom