Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
3 месеци не работеа, и во последниот месец испонаместија толку утакмици колку шо немат наместено во последните 10 години. Може шо сакаме да зборуваме ама на каков беспрекорен начин работаат за да ти земат парите, секоја чест. :cuc:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
3 месеци не работеа, и во последниот месец испонаместија толку утакмици колку шо немат наместено во последните 10 години. Може шо сакаме да зборуваме ама на каков беспрекорен начин работаат за да ти земат парите, секоја чест. :cuc:
srbenda-vozac.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Ај да не ја ебеме Серија А темата со муабети за кладилници, нека продолжи тука...

Не зборувам на памет пошо имам работено во Спорт Лајф.

Многу често во денот ми се дешавало ливче да чека авторизација, уплата од 20 денари, добивка 100 и кусур илјади и т.н ама неможам да ти дадам пример затоа што имаше секакви ливчина, 99,9 посто поминуваа на авторизација, не ми се десило да не помине.
Па го имаш одговорот во твојот коментар.
Иде на авторизација затоа што е голема исплата...99.9% ти поминува дека они кога ќе видат колку е уплатено и колку е добивка, и да се погрешни квотите ќе ти одобрат. Знаат дека шансите за добивка ти се минимални.

Пак ќе се повторам...кај одредени кладилници и на ливче со добивка од 30-40 илјади може да отиде на авторизација.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Скоро секогаш иде на авторизација ако уплатата е голема, можда 90% над уплата 1.000 д. ги онадуваат на авторизаија

Член од
30 април 2020
Мислења
154
Поени од реакции
182
Дечки здраво, да ве прашам ако може некој да ми даде информација како оди процедурата за подигнување пари од бет365, дали ти скратуваат одредени средства кога ќе подигнеш или државава дали зема данок како оди тоа ? И каде ви ги префрлаат средствата ?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Дечки здраво, да ве прашам ако може некој да ми даде информација како оди процедурата за подигнување пари од бет365, дали ти скратуваат одредени средства кога ќе подигнеш или државава дали зема данок како оди тоа ? И каде ви ги префрлаат средствата ?
На кој начин имаш депонирано пари на Бет365?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па повлечи назад на картичка. Бет365 не зема провизија на тоа, може малку банката да ти скине. За државата и данокот, едноставно не давај никому пари. Тоа е тоа.

Член од
30 април 2020
Мислења
154
Поени од реакции
182
Па повлечи назад на картичка. Бет365 не зема провизија на тоа, може малку банката да ти скине. За државата и данокот, едноставно не давај никому пари. Тоа е тоа.
Дада, тоа ме интересира многу, дали треба данокот да го платам или некако ке ми го скинат. Или пак никој не се замара со тоа можам да си ги подигнам потоа кеш и да фурам ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Италија прелази секое коло минимум по една, на секои три дена има по еднс, некогаш и две.
Не се мести, нц :neetaka:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Италија прелази секое коло минимум по една, на секои три дена има по еднс, некогаш и две.
Не се мести, нц :neetaka:
A nekogas 2 prelaza u 1 den, ko denes...samo pazi od klipot, da ne ti brise mislenjeto, ne saka mn mn mestaljki da slusa..

Kajgana Shop

На врв Bottom