Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ама ако :) Не кажува точно колку била. А и да било навистина така, како е тој случај сигурица?
surebets се вика тоа.

си калкулираш во која кладилница колку уплаќаш во која колку. Ама е забрането, ако те насетат добиваш блок.
Мијалков знам порано има уплаќано по Сингапур на surebets

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Златно време со sure bets кога немаше данок на добивка и постоеа Хоризонт и Бетсити имај само пари и калапи сигурица

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Златно време со sure bets кога немаше данок на добивка и постоеа Хоризонт и Бетсити имај само пари и калапи сигурица
So betcity imase ogromno dosta sure bets i se pravea cisti pravi..primaa uplata kolku sakas i bese super.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
985
Поени од реакции
1.512
ке фатам рак од играчи нба
Леонард го чекам последен за 2500 евра над 31.5 , копилето од тренер минута и 30 секунди пред крај го вади
Никат вака пак нема да фатам 11 од 12 играчи никат копиле смрдливо ме пече желудник од нервоза

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
ovie hendikepite skros me bunat, na bet365 koga si igrav epten ednostavni mi bea sea vo nasite kladilnici naopko mi se nekako i ne igram, na primer ovie so znacat ?

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ovie hendikepite skros me bunat, na bet365 koga si igrav epten ednostavni mi bea sea vo nasite kladilnici naopko mi se nekako i ne igram, na primer ovie so znacat ?

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
На бет се однесват на домаќинот, тука (евротип) на гостинот. Останатото треба да го знајш :)

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.067
Поени од реакции
1.184
Снукер, Динг водеше 4-2 и на крај пресврт и изгуби 4-5 од Доналдсон. 3 фрејмови за ред изгуби и ми падна тикет, ова само мене може да ми се случи.
Дефинитивно дојдоа времиња да ништо не поминува на тикетите.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Inace prv pat videno nesto e nekoj da dobie tri frejma po red, cudno stvarno, kako li ti se desilo jas ne znam i se uste se cudam...

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
742
Поени од реакции
1.698
Inace prv pat videno nesto e nekoj da dobie tri frejma po red, cudno stvarno, kako li ti se desilo jas ne znam i se uste se cudam...
Не е работава да се смејш, мене пред некое време чекав снукер за добивка. Добивка ко добивка за студент невработен ко мене, беше уба. Пренос неможев да најдам нигдр па на бет365 пратев знам мојов водеше 1.005 квота живо беше и изгуби. Ете толку.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Не е работава да се смејш, мене пред некое време чекав снукер за добивка. Добивка ко добивка за студент невработен ко мене, беше уба. Пренос неможев да најдам нигдр па на бет365 пратев знам мојов водеше 1.005 квота живо беше и изгуби. Ете толку.
Ne se smeam, ne sakam nikoj da promasuva tiketi, ama tri frejma po red pa i ne e bas nekoe svetsko cudo, iako spagja vo sektorot presvrti. Na mene i na @Chiksy^ pred par godini vaterpolo od centar ni primi gol, pa mozda i od podaleku, vo poslednata sekunda, pa sea ti vidi sto e mozno sto e nevozmozno. Sport e i jebiga se desavaat vakvi sranja.

Kajgana Shop

На врв Bottom