Кладилница (Генерална дискусија)

B

Beginner

Гостин
Има некоја изјава од тренеров на Шпанија кои играчи ќе ги одмара или слабо.
Еве што најдов од гугл трнслејт колку што разбрав дека ќе почнат озбилно со 1в тим за да обезбедат сигурно полуфинале е сега ако заводат многу разлика сигурно ќе одмара за против Хрватска. Македа 4 гола има во просек и 4 му барат сега незнам дали да го ставам + или да го прескокнам.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Последно уредено од модератор:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Тешко да одмара некого а им треба победа за пласман неможат да дозволат луксуз да изгубат

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Од овие што мислиш кој има најмногу шанса да ме заебе?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Се откажав од овие уште по главна фаза немав некој ќар најверојатно 2цава Германци најмногу ти шкрипат тие и Македа

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Toronto e kompleten vecerva, ke im go isturat mozokot na Atlanta. Pobeda so hendikep -9 1.90.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
Има некоја кладилница кај нас во која може да се типува кој поминува понатаму во ЛШ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има некоја кладилница кај нас во која може да се типува кој поминува понатаму во ЛШ?
Да, Евротип

Претпоставувам ќе може и во другите (спортлајф сигурно) во билтенот кога ќе се играат тие мечеви

1579914924824.png

еве, види квотиве па уплати си со време

Ова првово е Валенсија-Аталанта не знам зошто кратенката за Аталанда е Barce...something

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
Да, Евротип

Претпоставувам ќе може и во другите (спортлајф сигурно) во билтенот кога ќе се играат тие мечеви

Прегледај го приврзокот 230475

Ова првово е Валенсија-Аталанта не знам зошто кратенката за Аталанда е Barce...something
Кога ќе се играат знам, ама за сега моментално дали има во друга освен во евротип?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Ајде се ќе разберам, ама како е Сити толкав фаворит против Реал не можам да сфатам, во најмала рака 50-50 е утакмицата. Според мене е фаворит Реал, ама ајде тоа субјективно е.
Автоматски споено мислење:

Да, Евротип

Прегледај го приврзокот 230475

Првото е денешната утакмица Валенсија-Барселона, а зошто пишува оди понатаму е раценка со 6 непознати, коло во лигава е :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
1.70 koeficient na Germanija, shto mislea kladilnicive, slucajno da ne im ja pushtat na portugalcive ?? Thanks
Автоматски споено мислење:

I navistina im ja pushtija hahahha... edna odbrana ne izigraa celi 60 minuti.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
09:00 Словенски гроб 3.75+ 1,95 бет365
Да тргнит денов вака се почвит
Идемо

Kajgana Shop

На врв Bottom