- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.353
- Поени од реакции
- 11.804
Да му се посерам на Драмонд в уста. 2птс му фалат на 10 мин до крај и прави 6 лични. 5 лични во второто,од кои три во напад. Максимум 6-7 минути ако изигра.
Тоа е заради маргините, можеби само на 1х2 има добра маргина од 5% - 7%. На останатите типови сигурно се 10-15% и затоа толку опаѓаат коефициентите.Спорт Лајф кој им ги прави коефициентите алал да му е. Гибралтар за 1 е 100 коеф, 1-1 3+ е 80, 1-1 4+ е 50, 1 4+ е 70 и други пропусти за победа na Гибралтар со голови. Типот е скоро невозможен, но коефициентите им се....![]()
Дебили биле од секогаш знам дека порано ко ја имаа таа старата верзија на билтенот секој можен коеф на хендикеп и дупла шанса им се разликуваше а во принцип беше истиот тип то им е како традиција нивСпорт Лајф кој им ги прави коефициентите алал да му е. Гибралтар за 1 е 100 коеф, 1-1 3+ е 80, 1-1 4+ е 50, 1 4+ е 70 и други пропусти за победа na Гибралтар со голови. Типот е скоро невозможен, но коефициентите им се....![]()
You are welcomeIma nekoj kjar ili barem ni kjar ni zijan od kladenjeto ? Da zapoznam takov lik mi e zivotna cel...
Мило ми еIma nekoj kjar ili barem ni kjar ni zijan od kladenjeto ? Da zapoznam takov lik mi e zivotna cel...
Prosvetlete me, so igrate, kako dobivate ??Мило ми е