- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.860
- Поени од реакции
- 67.366
сигурно ти се има случено некоја црна серија па си решил да се откажеш, иначе ретко кој се откажува додека добива
Сигурно
сигурно ти се има случено некоја црна серија па си решил да се откажеш, иначе ретко кој се откажува додека добива
Не играј у пик термин, профитабилно е.Сигурно
Над 29 коеф мислам дека враќаатВраќаат во Копачка со 1 промашена ?
Јок го укинаа тоа освен ако пак не го вратиле. пред месец дена укинато бешеВраќаат во Копачка со 1 промашена ?
неможам да ја најдам другата тема па тука ќе пишам, некои рекоа требало лична карта за верификациа на бет365, јас сега пробав само со картичка пополнив се, и пишува парите како да ги има а ништо не ми побара верификација. И сега ставив на една утакмица едно евро за проба и ми го одзема.
Епа добро чим е така, да направам пари јас па после ќе му ја мислам, господ да го поживеа дедо ми, ми заврши работа неговата картичкаКога ќе сакаш да повлечеш пари тогаш ќе ти треба верификација
од која страна се анализиве?Калчото веќе одамна го изгуби својот шмек,се местело таму,се местело сегде,клубовите од најјаките лиги прифатиле да бидат кладилници нивни спонзори итн итн.........
само зошто вчера Самп би бил фаворит и победник во натпреварот - ама ич не ми е јасно
Прегледај го приврзокот 76120Прегледај го приврзокот 76121