Кладилница (Генерална дискусија)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Леванте леви едни сите да пцојсате парите од џеб ми ги извајвте во 90та го примате цццц

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сампдорија денеска ако не беше наместена,не знам која беше.
Дајте бе луѓе,па тие шупаци тоа вежбаат на тренинзи,паѓање у свој шеснаесетик и глумење повреда,правење “непромислени“ фаули во свој шеснаесетик.
Си ги имаат шемите веќе долго време жабарите,Сампа како да знаев дека ќе го заебе цел свет денеска.Цел свет го бркаше кец,кој е тој факинг Сасуоло беше муабетот на луѓето у кладилница.Јас мудро ја избегнав,ја стаив Интер,ама паѓам на кошарката германците,паѓам и на Евертон 2>1.
Играчите и некои клубови шемите со разно разни кладилници си ги имаат,само се чека кога цел свет ќе удри како денеска на Сампдорија кец,вчера Леверкузен 2,Марибор денеска 1.Ако почнам да ги бројам сите,роман треба да напишам.
Лекот е само на голови да се игра,од конечни типови нема леб.

МАЈКАТА НИВНА МЕСТАЧКА ! :icon_mrgr:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
неможам да ја најдам другата тема па тука ќе пишам, некои рекоа требало лична карта за верификациа на бет365, јас сега пробав само со картичка пополнив се, и пишува парите како да ги има а ништо не ми побара верификација. И сега ставив на една утакмица едно евро за проба и ми го одзема.

А

Атомската мравка

Гостин
неможам да ја најдам другата тема па тука ќе пишам, некои рекоа требало лична карта за верификациа на бет365, јас сега пробав само со картичка пополнив се, и пишува парите како да ги има а ништо не ми побара верификација. И сега ставив на една утакмица едно евро за проба и ми го одзема.

Кога ќе сакаш да повлечеш пари тогаш ќе ти треба верификација.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Кога ќе сакаш да повлечеш пари тогаш ќе ти треба верификација :)
Епа добро чим е така, да направам пари јас па после ќе му ја мислам, господ да го поживеа дедо ми, ми заврши работа неговата картичка :D:P

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Калчото веќе одамна го изгуби својот шмек,се местело таму,се местело сегде,клубовите од најјаките лиги прифатиле да бидат кладилници нивни спонзори итн итн.........

само зошто вчера Самп би бил фаворит и победник во натпреварот - ама ич не ми е јасно

Screenshot_14.png Screenshot_13.png

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
И самиот коефициент преку 2 што беше си кажува дека Сампдорија не беа некои изразитит фаворити, а сеа што сите се фатија за неа тоа е друга работа. Наполи изигра нерешено со Саусоло на домашен терен па не се дигна толкава бука а не сеа со Сампдорија.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Калчото веќе одамна го изгуби својот шмек,се местело таму,се местело сегде,клубовите од најјаките лиги прифатиле да бидат кладилници нивни спонзори итн итн.........

само зошто вчера Самп би бил фаворит и победник во натпреварот - ама ич не ми е јасно

Прегледај го приврзокот 76120Прегледај го приврзокот 76121
од која страна се анализиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom