Плус играт на многу голема надморска висина ако не се лажам околу 3000,а Губариа идат од место кај што надморската висина е околу 300.Guabirá winless at Potosi for past 34 years and 37 visits in total
Домаќиниве бркаат 3 гола негатива... а немаат изгубено дома од противников во последните 37 утакмици...
Потоси 1&3+ околу 2 квота треба да е
najverojatno i radi toa nemaat tepano tolku mnogu utakmici...Плус играт на многу голема надморска висина ако не се лажам околу 3000,а Губариа идат од место кај што надморската висина е околу 300.
Цитадела оди даље, такви се правилата, ако после 120 минути е нерешено тогаш екипата со повисоко место во регуларен дел на табелата оди понатаму.Decki sto se desava citadela - bari? Igraa 120 min, 2:2 ja zatvori.. a kamo penali?
Jas ja staviv 2 i nad 21.5, 3.80 koeficient vo mozart morashe da se proba ovaМногу потценета денес Шарапова..
Сфаќам дека има скор 2-19 против Серена, 13 години ја нема тепано, 7 меча ни сет не и земала.
Ама пак бе, Серена со 15+ кг...
Вреди на 2.20, па шо сака нека е.
Фоњини го изиграв такаJas ja staviv 2 i nad 21.5, 3.80 koeficient vo mozart morashe da se proba ova