Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Vleze

A pa tvoite tipovi ne se lotarija, znaenje se
Фала ти,пошто не ги глеав првите 20тина минути од мечот,после ко да не го видов.
Лото тикет погодив ни мене не ми се веруваше,само мислам дека сакаат некоја циганска работа да напраат копачка со играчов.
upload_2018-5-27_0-5-18.png

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Dobro cim ne ti e gajle :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Фала ти,пошто не ги глеав првите 20тина минути од мечот,после ко да не го видов.
Лото тикет погодив ни мене не ми се веруваше,само мислам дека сакаат некоја циганска работа да напраат копачка со играчов.
Прегледај го приврзокот 191312
Влезе во игра, за кратко ( неколку напади), во второ кога го замени Порте.
Ако ти прават проблеми кажи им проверете си снимка на EHF.TV, 48 ма минута, неколку пати го даваат во кадар Вид, забележителен лик е да за да го промашиш,тука нема лажење.
Не се замараат нашите кладилници,со НБА не прават грешки зошто таму има и тајмери колку играле играчите, страната на ЕХФ е сиромашна околу ова, па најчесто кога ќе видат дека еден играч нема ниту обиди за шут, ниту жолт картон или исклучување си го заведуваат како да не влегол во игра, па ако не се побуни никој уште подобро.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За утре не би требало лагано Киргиос да го тепа Томич? Као...Томич...отпишан тенисер од живите бе...
Сфаќам дека Киргиос е ипак Киргиос ама...Томич бе...не му се ни игра тенис дошол онака да се прошета да го еам...

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
За утре не би требало лагано Киргиос да го тепа Томич? Као...Томич...отпишан тенисер од живите бе...
Сфаќам дека Киргиос е ипак Киргиос ама...Томич бе...не му се ни игра тенис дошол онака да се прошета да го еам...
На Кирјос па колку му се игра на земјава.. Едвај чека.
Се повлече од турниров Ник :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На Кирјос па колку му се игра на земјава.. Едвај чека.
Се повлече од турниров Ник :)
:pos: :pos: :pos: Не ни знаев дека се повлекол

Лапај си 1 квота онда го стаив уште пред 2 саата на едни тикети :D

Тоа е тоа, пишувам во темава и се повлекува, маестрална кајгана магија :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Кој тенисер надвор од топ50 нејќи да мести нека се убие. Печатница на пари е ако сакат плус на овие ИТФ и остали срања неможат ни патот со наградата да го платат.

Kajgana Shop

На врв Bottom