Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vleze

A pa tvoite tipovi ne se lotarija, znaenje se
Фала ти,пошто не ги глеав првите 20тина минути од мечот,после ко да не го видов.
Лото тикет погодив ни мене не ми се веруваше,само мислам дека сакаат некоја циганска работа да напраат копачка со играчов.
upload_2018-5-27_0-5-18.png

Фала ти,пошто не ги глеав првите 20тина минути од мечот,после ко да не го видов.
Лото тикет погодив ни мене не ми се веруваше,само мислам дека сакаат некоја циганска работа да напраат копачка со играчов.
Прегледај го приврзокот 191312
Влезе во игра, за кратко ( неколку напади), во второ кога го замени Порте.
Ако ти прават проблеми кажи им проверете си снимка на EHF.TV, 48 ма минута, неколку пати го даваат во кадар Вид, забележителен лик е да за да го промашиш,тука нема лажење.
Не се замараат нашите кладилници,со НБА не прават грешки зошто таму има и тајмери колку играле играчите, страната на ЕХФ е сиромашна околу ова, па најчесто кога ќе видат дека еден играч нема ниту обиди за шут, ниту жолт картон или исклучување си го заведуваат како да не влегол во игра, па ако не се побуни никој уште подобро.

За утре не би требало лагано Киргиос да го тепа Томич? Као...Томич...отпишан тенисер од живите бе...
Сфаќам дека Киргиос е ипак Киргиос ама...Томич бе...не му се ни игра тенис дошол онака да се прошета да го еам...

За утре не би требало лагано Киргиос да го тепа Томич? Као...Томич...отпишан тенисер од живите бе...
Сфаќам дека Киргиос е ипак Киргиос ама...Томич бе...не му се ни игра тенис дошол онака да се прошета да го еам...
На Кирјос па колку му се игра на земјава.. Едвај чека.
Се повлече од турниров Ник :)

На Кирјос па колку му се игра на земјава.. Едвај чека.
Се повлече од турниров Ник :)
:pos: :pos: :pos: Не ни знаев дека се повлекол

Лапај си 1 квота онда го стаив уште пред 2 саата на едни тикети :D

Тоа е тоа, пишувам во темава и се повлекува, маестрална кајгана магија :ROFLMAO:

Кој тенисер надвор од топ50 нејќи да мести нека се убие. Печатница на пари е ако сакат плус на овие ИТФ и остали срања неможат ни патот со наградата да го платат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom