Кладилница (Генерална дискусија)

B

Beginner

Гостин
Јас ја имам 1-1 и 3-5 тој идиотот што промаши 11 минута кур да го отепе. И фејнорд ја имам 1-1и 3-5 и тоа и да испадне само парите ке си ги вратам.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ne mi se veruva sto mi se slucuva vo posledno vreme vo 92 minuta go jadev za i parite da ne si gi vratam. Do 2018 definitivno treba da pauziram!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ne mi se veruva sto mi se slucuva vo posledno vreme vo 92 minuta go jadev za i parite da ne si gi vratam. Do 2018 definitivno treba da pauziram!

Не сум јас да кажвам ама сериозен играч никогаш нема да се ограничи со време и со голови..јас сто пати се имав така изгорено и не сум во план повеќе тоа да го правам..вистинско убиство се типовите 1 во 1 или пак 2-4,3-5 гола....стрижење на овци од кладилниците

Член од
16 април 2014
Мислења
7.339
Поени од реакции
11.753
Не сум јас да кажвам ама сериозен играч никогаш нема да се ограничи со време и со голови..јас сто пати се имав така изгорено и не сум во план повеќе тоа да го правам..вистинско убиство се типовите 1 во 1 или пак 2-4,3-5 гола....стрижење на овци од кладилниците
Кои се најубави?

B

Beginner

Гостин
Јас сакам да се откажам ама неможам си велам ајде со овој тикет ке си ги вратам парите и така пропаднав во најголемите гомна. Последен пат кога добив беше Челзи-Утд 1@2.5 на 1 к уплата земав добра пара ама од тогаш пропаднав како титаник. И не ми е мака 1-2 утакмици да ме пагат туку ја вака промашувања 100% шанси, стативи, гол во последна минута. Ништо од суплементи наредните 2-3 месеца...

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.960
Поени од реакции
9.590
@Riddler
кажи некој хокеј за утре.

Овие од КХЛ што се случва со нив? Цска,Мска,Ска ти реков ми рече
Сезонава ептен тешко се прогнозира тука али овака СКА и ЦСКА да се одбегнуваат веке и да се бркаат овие што се борат за позиција или плејоф има доста интеренсни типови само незнам вошо клаџи играш еве овака
Нижнекамск 2 со продолженија Сибир немаат квалитет за плејоф овие се во налет
Казан 2 со продолженија Омск е во очајна форма
Динамо Москва -1.5 гола неверувам да дадат поке од 1 гол против таа одбрана на ЦСКА
нарочито после два дебакли шо јаде ЦСКА
тоа е ко најсигурно како идет по редослед првата ми е најсигурна некако остало е лошо за тип а и општо оваа година КХЛ е многу тешка за типување
Сеа чекам Спленгер куп и јуниорското почнуваат вторник мислам двете само колку ке сум слободен е прашање со ова јебена Нова година и предновогодишни забави тука има пара секоја година редовно има добри типови

П.с
Да миречеше некој дека ке фатам на НФЛ и то на играчи да напрает тачдаун ке го напраев луд али во очај и то пробав и опали како за чудо

Член од
23 август 2010
Мислења
39.736
Поени од реакции
115.547
Кои се најубави?
Нема најубави, него со најголема вредност. Е сега тие ограничувачките се кур се тресе у ладна вода, и јас никогаш не ги играм. Да бе ќе се тресам јас Феенорд да не даде 5 гола, место да ја рокнам со 3+ или со 4+ и да си свиркам ако ја у 50-та минута. Или со 3+ играј го кецот или воопшто не го играј, тоа 2-4 и 3-5 е жими куров.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Bozikno site zvezdi plus.
Westbrook James Durant Irving Harden neka trcaat 25 kvota na 500ce. Sednuvas od 18h i stanuvas od pred tv u 01:00 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom