- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Би дале, ама не можат.Милан планира да даде гол или Џони ги има изиграно Т1+
Би дале, ама не можат.Милан планира да даде гол или Џони ги има изиграно Т1+
Жив зијан од нив сезонава, ги пуштив во живо ГГ второ на 4.5 ама џабе..Би дале, ама не можат.
Да ги изиграше мост лагано 0-0 ќе ти завршеа, најзаебани се двознацитеСамо три двознаци играв.. Бешикташ X2 , Реал 1X Милан 1X ... другите 7 парови конечен тип лагано... у реду е... јебао те двознак...
jas sega brzo imav pizdarija so niv, depoztiirav samo radi bonusot, go svrtiv, pa me limitiraja na 0,01 bet, gi povlekov parite, na karticka mi stignaja x2 od sumata i posle 1 mesec NLB mi gi zede parite so mi gi imaja prateno otpojke [DOUBLEPOST=1514113910][/DOUBLEPOST]@Џони Вајсмилер Partizan imaja +20 cisto informativnoима некој искуство со кладење на бет сити онлајн?
Која утакмица[DOUBLEPOST=1514130478][/DOUBLEPOST]Дан имат некој инфо за одбојксва српска мислам 2да ја закачам ако се свртија коеф
Се дешава нешто иначе коеф не се совпаѓат можно е да ја местатДан имат некој инфо за одбојксва српска мислам 2да ја закачам ако се свртија коеф
istoto radi toa i prasuvamjas sega brzo imav pizdarija so niv, depoztiirav samo radi bonusot, go svrtiv, pa me limitiraja na 0,01 bet, gi povlekov parite, na karticka mi stignaja x2 od sumata i posle 1 mesec NLB mi gi zede parite so mi gi imaja prateno otpojke [DOUBLEPOST=1514113910][/DOUBLEPOST]@Џони Вајсмилер Partizan imaja +20 cisto informativno
Србите малку чудни резултати имаат. Рибница нема шанси да победи освен ако не им е договорена.Дан имат некој инфо за одбојксва српска мислам 2да ја закачам ако се свртија коеф