Исто бе, денес ја глеам Ливерпул и викам мртвиве гарант примаат гол и одма ГГ ја стаив ама нормално или ќе немаат кикс одбранава или Мињоле ќе брани ко шо треба :ДЕднаш во мојот проклет живот ќе пишам Ливерпул гол да прими и нормално е дека ќе изиграат перфектно во одбраната, додека следниот натпревар 16 гола ќе примат. Господ првин мене да ме отепа, гром да ме мани да не станам од кревет цел живот крв да мочам па после да умрат сите инволвирани во клубот Кристал Палас, милион пати ме имаат паднато на 1+ и јас пак ги пишам дека јаките Бентеке и Таузенд играле кај нив... Гла да не кренат дај боже, ѓубриња
Требало кец да ги играш двете.Исто бе, денес ја глеам Ливерпул и викам мртвиве гарант примаат гол и одма ГГ ја стаив ама нормално или ќе немаат кикс одбранава или Мињоле ќе брани ко шо треба :Д
И Арсенал ГГ ја стаив ама таму па тие мртвите не дадоа гол.
Ок Струмка.Требало кец да ги играш двете.
Уште појќе ми е криво што Шахјтор,Наполи и Бенфика многу лесно си влегоа сите со 2+..никогаш нема вака лесно прелесно да излезат фаворититеИсто бе, денес ја глеам Ливерпул и викам мртвиве гарант примаат гол и одма ГГ ја стаив ама нормално или ќе немаат кикс одбранава или Мињоле ќе брани ко шо треба :Д
И Арсенал ГГ ја стаив ама таму па тие мртвите не дадоа гол.
Секако дека нема да влезат, нема проблем.Уште појќе ми е криво што Шахјтор,Наполи и Бенфика многу лесно си влегоа сите со 2+..никогаш нема вака лесно прелесно да излезат фаворитите
Ќе ги изиграм јас и обавезно ќе си еби мајката една утакмица..лани Бенфика во 10000 победи што ги имаше јас најдов со Боависта 3-3 кога завршија да ги погодам,сите киксој на Шахјтор му ги погодив и Јувентус го пишев обично кога не му се играше и кога си ги чешаа мадињата...не за џабе викам дека сум проклет..гром да ме отепаСекако дека нема да влезат, нема проблем.![]()
Абе дај Боже да те отепа, него секое коло ги играш па изгледа затоа “им ги гаѓаш киксовите“.Ќе ги изиграм јас и обавезно ќе си еби мајката една утакмица..лани Бенфика во 10000 победи што ги имаше јас најдов со Боависта 3-3 кога завршија да ги погодам,сите киксој на Шахјтор му ги погодив и Јувентус го пишев обично кога не му се играше и кога си ги чешаа мадињата...не за џабе викам дека сум проклет..гром да ме отепа
Mnogu mi e zhal brat, takov dobiten tip za na takov nachin da te zaebe.. shteta stvarno :///Овај Кирјос грам мозок нема да му ебам тоа кенгурот скапан... го чекам втор сет да нема тајбрејк т.е под 12.5 и на 5-4 за него има шанса за брејк 40-30 и втор сервис на ферер и излага како ретардиран на сред терен и на млак сервис ја закачи во аут после тоа имаше уште една шанса ама кретен си е кретен не знае да искористи .