Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Vratio se Sime
Kajgana Magijo ..Coventry 5.5+ ..uste ebeni dva gola .gi cekam veke 30min za over,200eu dobivka ..na drugo za 10K Milwall 1t12+ al si ojde jabana ..
I denje Tromso za gol 10K ..im ibam prokletite ..
Od 4min,znaci celi 16min nema eden gol .. ..ajde be sve u kurac veke ..nema leb od ova sranje veke ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.868
Ако гледав по коефициенти дали вреди да се игра далеку ќе стигнев. 1.60 за Еспањол против мртвата Осасуна која незнае да се сврзи со топката. За билбао не сум сигурен ни јас и се мислам дали ќе ја играм , али Еспањол е зицер на викендот.
Еспањол би влегол 1, само ако е 2 во 1.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Samo hokej momci.. duplanje na 2 hokeja na golovi i mirna glava.. denes lagano 2 tiketa fativ so hokei.. vecer americki 2 cekam.. mi dojde ideja, koja vekje pocnav da ja realiziram ma da kasno mi tekna poso sezonata za hokej e pri kraj.. na maraton bet ima prekrasni kvoti i namaleni granici za golovi i sea napraviv smetka vo tutunska cekam debitnata i da shoram tamu od ponedelnik nataka.. a hokeite iskacaat ko od sala ene denes na germanskine po 1.5 u sportlife davaat za 4.5+ pa po 7-8 gola pagjaat gi imav inglostad i salzburg protiv bolzano 4.5+ a im bese 1.4 kvota.. lokumi

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
I Real Madrid i Fenerbahce idete u 3 lepe pizde materine !

Ednive gubat od KRASNODAR (koi se tie? ) a mrtvive gubat 2-0 od utepanite Valencia shto se na 15to mesto u prvi 10 min.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Како е можно Гомбош да игра на вакво ниво ? Просек играч што нема три чуке и види го играње денес па па па.. Мау цел живот игра во двојки и прави имбецилски грешки со слајс.Аматер.Против Ѕверев како Иснер беше,сега како Јанг игра.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Fenerbahce air da ne vidite kopilinja smrdeni ejj 7 poena vo 3/4 pa da se soberime od formuov ke dademe poveke mamicata vasa da vi ebam

Sent from my thor using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom