0-3 голаGG
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
0-3 голаGG
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Kajgana Magija standart si dava odvreme navreme ..dodeka ne se potrosi magijata ..Na Airbus-TNS da padne uste barem eden gol od bilo koja ekipa...[DOUBLEPOST=1473003643][/DOUBLEPOST]Falaaaa
Падна гол и го поништија, пу да ти ебам[DOUBLEPOST=1473004149][/DOUBLEPOST]Браво, ајде сега уште Данска и Германија и да си лапнам 13,000-ки
![]()
Вака како што те читам мислев уште една ти фали....па после пишуваш за уште една утакмица..па за уште една..па уште 2.. пази да не се потроши магијата]Браво, ајде сега уште Данска и Германија и да си лапнам 13,000-ки![]()
те гледам играш повеќе на голови исто како менеKajgana Magija standart si dava odvreme navreme ..dodeka ne se potrosi magijata ..
Ps.inace ke treba da gi cekam Ceska 1 od kasno,samo zatoa sto ne mi se igrajaa dvete zaedno po 1.4koef na Tns i Hibernian 3+ namesto Ceska,i si vlegoja ..
Valjda magijata ke raboti i kaj Danska 3+ i Ceska 1
Nemam u blizina ..pretezno uplakam Zlatna,daleku podobri koef od Sportlife inace imat .те гледам играш повеќе на голови исто како менемоја препорака да уплаќаш во Вил Хил , имаат подобри коеф. за голови за разлика пд Спортлајф.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Хаха, за мене кајгана магијата работи секогашВака како што те читам мислев уште една ти фали....па после пишуваш за уште една утакмица..па за уште една..па уште 2.. пази да не се потроши магијата
Не е лошо ако можеш и во живо да си покриеш нешто ако ти остане уште една барем..
17:00 Nacional - Chaves 1 @ 2.55 Копачка
Што ти реков
Ktp od 17min 2 gola,i nikako da padne uste eden ..![]()
Ayr 3+
Ktp 3+
Denmark 3+
Ceska 1
Uplata 500den
Nekako nesigurni mi deluvaat denes,osobeno Ayr i Ceska ..
првиве 24 шута од кои 17 во рамки на гол и не можат уште еден гол да дадат а играат со играч повеќе од 50 минута .. другиве исто со играч повеќе се и пак не можат еден ебан гол да дадат !Ајде Азербеџан уште еден гол и Англија 2 ..