- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Мислам дека можеш да бираш, можеш ако сакаш да си ги земеш парите без неа да се израчуна, или да ја чекаш и таа утакмица за целосната добивкаKoga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
Мислам дека можеш да бираш, можеш ако сакаш да си ги земеш парите без неа да се израчуна, или да ја чекаш и таа утакмица за целосната добивкаKoga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
Ако се гледа кодот немаш гајле[DOUBLEPOST=1472946279][/DOUBLEPOST]За утре на 100-чеMomci. Iqm ismrljano livce od zk (ama go iam livceto). Treba da me isplatat tqka?
Pola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivka[DOUBLEPOST=1472946328][/DOUBLEPOST]Ако се гледа кодот немаш гајле
Pola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivkaАко се гледа кодот немаш гајле
Би требало да те исплатат, не верувам да ти прават некој проблемиPola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivka
Се чека да заврши колото. Во овој случај до вторник ако не се одигра мечот може да се исплати.Koga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
217:00 Nacional - Chaves 1 @ 2.55 Копачка